S.G.A.T.
Emekli
Kafasını kessen Şebnem'e oy atmaz.
Kafasını kessen Şebnem'e oy atmaz.
Özlem Tekin, Haluk Levent ve Zeynep Dizdar'a oy atarım buradaKafasını kessen Şebnem'e oy atmaz.
Özlem Tekin, Haluk Levent ve Zeynep Dizdar'a oy atarım burada
@destere İçin Haluk yerine Şebneme atman lazım nasıl sıvacı kardeşliği buKafasını kessen Şebnem'e oy atmaz.
Bizde herkes özgürdür kimse kimsenin oyuna karışamaz
Ay yine ne yaptım enişte
Şebnemle Özleme oy istiyordu ikisinede atmamışsınAy yine ne yaptım enişte
Ay yine ne yaptım enişte
anlamamış gibi birde soruyor ben ne yaptım diye? içine etmiş güzelim oylamayı batırmışŞebnemle Özleme oy istiyordu ikisinede atmamışsın
Şebnem @S.G.A.T. İle senin çabanla iyi bile geldi buraya 2.tur yerine 3.turda elenmekte bir şeydiranlamamış gibi birde soruyor ben ne yaptım diye? içine etmiş güzelim oylamayı batırmışhadi şebnem demedin bari özlem deseydin
@xemrexxx şebnemle özlem oylarını bekliyor burayı pas geçersen bir daha foruma girmesende olur
Şebnem @S.G.A.T. İle senin çabanla iyi bile geldi buraya 2.tur yerine 3.turda elenmekte bir şeydir@MasacRE-
Özlem Tekine tam gücünü verirsin sende artık
şimdi hangisi tur atladı hogatha ben bişey anlamadım ? şebnemle özlemmi ayrışıyor@destere Özleme oy atmadım ki Şebnem belki 11 - 11 yaparsa yine eşitlikten çıkar diye İkisi birden , ben kıyağımı yaptım 1 oyu bulmak size kalmış@S.G.A.T. @Forumdash
- Haluk Levent - Yollarda Bulurum Seni
Şebnem Paker - Dinle
- Zeynep Dizdar - Vazgeç Gönül
Haluk ile Zeynep geçtilerşimdi hangisi tur atladı hogatha ben bişey anlamadım ? şebnemle özlemmi ayrışıyor
kimi bulsakki @MasacRE- ile anlaşayımHaluk ile Zeynep geçtiler
Özlem oy almadan Şebnem alırsa 11- 11 olursalar ikiside geçer yoksa Özlem geçiyor şuan Şebnem eleniyor
Bulduğun iki kişide Şebneme atmamış @Halef @MasacRE-
gagadan hayır gelmez ama yinede seslenelimBulduğun iki kişide Şebneme atmamış @Halef @MasacRE-
@Harunnn60 Oylamadı belki ona yaptığın çorbanın hatrına Şebneme kullanır sadece
Özlem geçiyor oda yeter sanagagadan hayır gelmez ama yinede seslenelim@Harunnn60 şebneme oy atarsan bundan sonraki tüm çorbaların benden
Sen oylamanı yapmışsın zaten ayollIsterseniz verebilirim. Sorun yok
Özlem geçiyor oda yeter sana
Sen oylamanı yapmışsın zaten ayoll
tekrar oy hakkı tanırsın bizeÖzlem geçiyor oda yeter sana
Sen oylamanı yapmışsın zaten ayoll
normalde yok ama hogatham beni kırmaz kesin bize oy hakkı tanır şimdiGeri alma olayi var diye biliyorum
Sen bilirsin
Geri alma olayi var diye biliyorum
Sen bilirsin
Oy değiştirmek yoktekrar oy hakkı tanırsın bize@Halef şebneme oy atar bende zeynep dizdara yani iki tarafta memnun kalır bu işten
normalde yok ama hogatham beni kırmaz kesin bize oy hakkı tanır şimdiçok yanık sesim vardır şimdi bir aşk şarkısı söylerim hogathamın iki gözü iki çeşme direk oylamayı tekrar açar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?