En Favori 90'lar Şarkısı | 3.Tur | J Grubu

Hangi 3 Şarkı 4.Tura Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Özlem Tekin - Aşk Herşeyi Affedermi
Haluk Levent - Yollarda Bulurum Seni
Zeynep Dizdar - Vazgeç Gönül

anlamamış gibi birde soruyor ben ne yaptım diye? içine etmiş güzelim oylamayı batırmış :) hadi şebnem demedin bari özlem deseydin :)

@xemrexxx şebnemle özlem oylarını bekliyor burayı pas geçersen bir daha foruma girmesende olur :)
Şebnem @S.G.A.T. İle senin çabanla iyi bile geldi buraya 2.tur yerine 3.turda elenmekte bir şeydir :A @MasacRE-

Özlem Tekine tam gücünü verirsin sende artık :F

@destere Özleme oy atmadım ki Şebnem belki 11 - 11 yaparsa yine eşitlikten çıkar diye İkisi birden , ben kıyağımı yaptım 1 oyu bulmak size kalmış :A :A :A @S.G.A.T. @Forumdash
  1. Haluk Levent - Yollarda Bulurum Seni

Şebnem Paker - Dinle

2. Zeynep Dizdar - Vazgeç Gönül

Şebnem @S.G.A.T. İle senin çabanla iyi bile geldi buraya 2.tur yerine 3.turda elenmekte bir şeydir :A @MasacRE-

Özlem Tekine tam gücünü verirsin sende artık :F
@destere Özleme oy atmadım ki Şebnem belki 11 - 11 yaparsa yine eşitlikten çıkar diye İkisi birden , ben kıyağımı yaptım 1 oyu bulmak size kalmış :A :A :A @S.G.A.T. @Forumdash
  1. Haluk Levent - Yollarda Bulurum Seni

Şebnem Paker - Dinle

2. Zeynep Dizdar - Vazgeç Gönül
şimdi hangisi tur atladı hogatha ben bişey anlamadım ? şebnemle özlemmi ayrışıyor :)

Haluk ile Zeynep geçtiler :A

Özlem oy almadan Şebnem alırsa 11- 11 olursalar ikiside geçer yoksa Özlem geçiyor şuan Şebnem eleniyor :A
kimi bulsakki @MasacRE- ile anlaşayım :) ben şimdi iki oy vermiştim burda ben tekrar oy kullanıp bir oysa dizdara vereyim @MasacRE- de tekrar oy kullansın dizdar yerine şebneme oy versin o şekil olur :)

dur @Halef i yakalamışken onuda ikna edelim :)

Özlem geçiyor oda yeter sana :A

Sen oylamanı yapmışsın zaten ayoll :A :A :A
tekrar oy hakkı tanırsın bize :) @Halef şebneme oy atar bende zeynep dizdara yani iki tarafta memnun kalır bu işten :)

Geri alma olayi var diye biliyorum :D
Sen bilirsin :A
normalde yok ama hogatham beni kırmaz kesin bize oy hakkı tanır şimdi:) çok yanık sesim vardır şimdi bir aşk şarkısı söylerim hogathamın iki gözü iki çeşme direk oylamayı tekrar açar :)

Geri alma olayi var diye biliyorum :D
Sen bilirsin :A
tekrar oy hakkı tanırsın bize :) @Halef şebneme oy atar bende zeynep dizdara yani iki tarafta memnun kalır bu işten :)

normalde yok ama hogatham beni kırmaz kesin bize oy hakkı tanır şimdi:) çok yanık sesim vardır şimdi bir aşk şarkısı söylerim hogathamın iki gözü iki çeşme direk oylamayı tekrar açar :)
Oy değiştirmek yok :A

Öyle şikeli şeyleri kabul edemem , ancak oy vermeyen biri verirse olur adaletli olmalıyız
:A :A :A