ismail yk ile aran nasıl sana bir şarkı armağan edeyim diyorumBen verdim aşkım oylarımı, Şebnem seçenek dışı kaldı.
şebnemi pas geçmeyeydinSaglam grup. Bayagi zorladi.
Sen hediye etmeden ben hediye edeyim, al aşkuşum.ismail yk ile aran nasıl sana bir şarkı armağan edeyim diyorummadem berbat oylarınla batırdın burayı armağanıda hak ettin gibime geldi
şebnemi pas geçmeyeydinbirde sır saklar gibi kime oy verdiğini açıklamıyor ya sanki gizli hazinesi var adamın kime oy verdin söylede bilelim
Yok ondan degil, kopyalayip atmak falan uzun isismail yk ile aran nasıl sana bir şarkı armağan edeyim diyorummadem berbat oylarınla batırdın burayı armağanıda hak ettin gibime geldi
şebnemi pas geçmeyeydinbirde sır saklar gibi kime oy verdiğini açıklamıyor ya sanki gizli hazinesi var adamın kime oy verdin söylede bilelim
sana verdiğim hediyeyi bana aynen iade etme hiç yakışık alıyormu? insan beğenmediyse bile bir köşeye atar yinede hediyeyi getirenin suratına fırlatmaz
Hemen bir üstündeki mesaja bakarsan, benim zaten oy verdiğimi görürsün
baktım baktım harikaymış listenTarkan - Kış Güneşi
MFÖ - Ali Desidero
Şebnem Ferah - Yağmurlar
Ahmet Kaya - Giderim
Barış Manço - Ayı
Ferda Anıl Yarkın - Sonuna Kadar
Ya o şarkı çok güzel aslında niye o kadar az oy almış anlamadımbaktım baktım harikaymış listengerçi ferda anıl yarkın markın eklemişsin araya ama olsun şebneme oy gelsinde arkına razıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?