ismail yk ile aran nasıl sana bir şarkı armağan edeyim diyorum madem berbat oylarınla batırdın burayı armağanıda hak ettin gibime geldiBen verdim aşkım oylarımı, Şebnem seçenek dışı kaldı.
şebnemi pas geçmeyeydin birde sır saklar gibi kime oy verdiğini açıklamıyor ya sanki gizli hazinesi var adamın kime oy verdin söylede bilelimSaglam grup. Bayagi zorladi.
Sen hediye etmeden ben hediye edeyim, al aşkuşum. @Çiğdem-ismail yk ile aran nasıl sana bir şarkı armağan edeyim diyorum madem berbat oylarınla batırdın burayı armağanıda hak ettin gibime geldi
şebnemi pas geçmeyeydin birde sır saklar gibi kime oy verdiğini açıklamıyor ya sanki gizli hazinesi var adamın kime oy verdin söylede bilelim
Yok ondan degil, kopyalayip atmak falan uzun is Düellolarda yazarizismail yk ile aran nasıl sana bir şarkı armağan edeyim diyorum madem berbat oylarınla batırdın burayı armağanıda hak ettin gibime geldi
şebnemi pas geçmeyeydin birde sır saklar gibi kime oy verdiğini açıklamıyor ya sanki gizli hazinesi var adamın kime oy verdin söylede bilelim
sana verdiğim hediyeyi bana aynen iade etme hiç yakışık alıyormu? insan beğenmediyse bile bir köşeye atar yinede hediyeyi getirenin suratına fırlatmaz içimden geldi sana olan derin sevgimi bir hediyeyle taçlandırayım dedim ama beni hayal kırıklığına uğrattın
Hemen bir üstündeki mesaja bakarsan, benim zaten oy verdiğimi görürsün
baktım baktım harikaymış listen gerçi ferda anıl yarkın markın eklemişsin araya ama olsun şebneme oy gelsinde arkına razıyızTarkan - Kış Güneşi
MFÖ - Ali Desidero
Şebnem Ferah - Yağmurlar
Ahmet Kaya - Giderim
Barış Manço - Ayı
Ferda Anıl Yarkın - Sonuna Kadar
Ya o şarkı çok güzel aslında niye o kadar az oy almış anlamadım Bence bu isimle tanımıyor insanlar, aylar geçsede yıllar geçsede ben seni unutamam olmalıydı o şarkının adıbaktım baktım harikaymış listen gerçi ferda anıl yarkın markın eklemişsin araya ama olsun şebneme oy gelsinde arkına razıyız