En Favori 90'lar Şarkısı | 2.Tur | I Grubu

Hangi 6 Şarkı 3.Tura Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
@Yiğitt de şebnem feraha hayrandı bir ara öyle bişeyler söylüyordu :)
bizim topaç @xemrexxx nerelerde uzun zamandır göremedik tosbağayı @Çiğdem- :)

kalmışsa isyan çıkar özlem şampiyonluk adayımdı :)
Ben verdim aşkım oylarımı, Şebnem seçenek dışı kaldı. :A

Ben verdim aşkım oylarımı, Şebnem seçenek dışı kaldı. :A
ismail yk ile aran nasıl sana bir şarkı armağan edeyim diyorum:) madem berbat oylarınla batırdın burayı armağanıda hak ettin gibime geldi :)

Saglam grup. Bayagi zorladi.
şebnemi pas geçmeyeydin:) birde sır saklar gibi kime oy verdiğini açıklamıyor ya sanki gizli hazinesi var adamın kime oy verdin söylede bilelim :)

ismail yk ile aran nasıl sana bir şarkı armağan edeyim diyorum:) madem berbat oylarınla batırdın burayı armağanıda hak ettin gibime geldi :)

şebnemi pas geçmeyeydin:) birde sır saklar gibi kime oy verdiğini açıklamıyor ya sanki gizli hazinesi var adamın kime oy verdin söylede bilelim :)
Sen hediye etmeden ben hediye edeyim, al aşkuşum. :Z @Çiğdem-

Yok ondan degil, kopyalayip atmak falan uzun is :D Düellolarda yazariz :A
Oy verdim Sebo'ya :D

Sen hediye etmeden ben hediye edeyim, al aşkuşum. :Z @Çiğdem-
sana verdiğim hediyeyi bana aynen iade etme hiç yakışık alıyormu? insan beğenmediyse bile bir köşeye atar yinede hediyeyi getirenin suratına fırlatmaz:) içimden geldi sana olan derin sevgimi bir hediyeyle taçlandırayım dedim ama beni hayal kırıklığına uğrattın :)

Tarkan - Kış Güneşi
MFÖ - Ali Desidero
Şebnem Ferah - Yağmurlar
Ahmet Kaya - Giderim
Barış Manço - Ayı
Ferda Anıl Yarkın - Sonuna Kadar
baktım baktım harikaymış listen :) gerçi ferda anıl yarkın markın eklemişsin araya ama olsun şebneme oy gelsinde arkına razıyız :)

baktım baktım harikaymış listen :) gerçi ferda anıl yarkın markın eklemişsin araya ama olsun şebneme oy gelsinde arkına razıyız :)
Ya o şarkı çok güzel aslında niye o kadar az oy almış anlamadım :A Bence bu isimle tanımıyor insanlar, aylar geçsede yıllar geçsede ben seni unutamam olmalıydı o şarkının adı :A

Yonca
Ferda Anıl
Tarkan
Ahmet Kaya
Şebnem Ferah
Burcu Güneş

Son düzenleme:
2.Turlar bitti 3. Tur gelecek :A

Çıkanlar

Barış Manço - Ayı
Yonca Evcimik - Abone
Tarkan - Kış Güneşi