En Favori 90'lar Şarkısı | 1.Tur | J Grubu

Hangi 7 Şarkı 2.Tura Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
o bright ı ben aceleyle millete önermiştim sonra imdb puanına bakınca aklım başıma geldi bazen önermekte hızlı davranmamak lazımmış sonra insan üzülüyor

o bright ı ben aceleyle millete önermiştim sonra imdb puanına bakınca aklım başıma geldi bazen önermekte hızlı davranmamak lazımmış sonra insan üzülüyor
Yani izlemedin? şanslıymışsın
Ben buyuk gaflete düştüm. Allah affetsin

Yani izlemedin? şanslıymışsın
Ben buyuk gaflete düştüm. Allah affetsin
sen biraz bekleyip öyle başlasaydın
bu arada greenleaf ın son iki bölümündeyim yarın başka ufuklara yelken açacağım bana yelken açacağım bir ufuk göster

sen biraz bekleyip öyle başlasaydın
bu arada greenleaf ın son iki bölümündeyim yarın başka ufuklara yelken açacağım bana yelken açacağım bir ufuk göster
Valla hiç aklımda yok. Bi tane doktor dizisi var onu da sen izlemezsin
Ki ben de yaza attım zaten
this is us izlemediysen 2.sezonuna beraber devam edelim? Haftalığa dökmuyecem diziyi ama. Şuana kadar dğşeni izleyip geri kalanı yazın yada tüm sezonu yazın izlicem

tamam ben varım yarın this is us ın ikinci sezonuna başlıyoruz
@Çiğdem- ide birinci sezona bekleriz

Ama Ocaktan sonra başlayacak haftalıklarda yokum
Yazın izlicem çunku

Tamam bir bölüm izlim bi tanede film atarım. Neyse yarında aç değiliz
tam anlamadım
yani ikinci sezonu izleyecekmiyiz izlemeyecekmiyiz ocaktan sonraki haftalık neyin nesi kafamçorba gibi oldu

tam anlamadım
yani ikinci sezonu izleyecekmiyiz izlemeyecekmiyiz ocaktan sonraki haftalık neyin nesi kafamçorba gibi oldu
Şu ana kadar 10 bölüm filan yayınlandı sanırım. Yılbaşı tatilinden dönecekler ya 11-12-13.... diye haftalık düzene geçemem diyorum. 11.bölümü yazın izlicem

onu ben önerdim zaten
Netflix dizisi diye atıldı yoksa hayatta kabul etmezdi
Netflix fanı olmuş bu ara mı verdi netflixe ceo mu atandı belli değil
Netflix buna üyelikmi vermiş napmış oradan beleş dizi izleme yolu bulmuş yoksa boşu boşuna fanı olurmu
@destere

Bilemicem

bunu izleyelim mi
ilk 3 bölüm filna izlemiştim ben. İlk bölümdeki vakayı bizim Kalp Atişi dizisnde de çalmişlardı
izlemezseniz eğer yazın izlemeye devam etcem
@destere

Şuan bilemedim ki cnm

Aslında biz Harun , MasacRE Punisher Bitirmeye Çalışıyoruz

Bildiğin hikayeyi niye izliyorsunuz hala anlamadım
İyi yazın izlerim
Emmy alıca üşüşürsünüz
Jessica Jones , Daredevil , Iron Fıst başlayacak yakında @Harunnn60 sen ben @destere izleriz , @MasacRE- izlemedi için dışarda kalıcak

Hadi ben kaçtım cicili bicili rüyalar sizlere

@destere @Harunnn60 @MasacRE-

Şu ana kadar 10 bölüm filan yayınlandı sanırım. Yılbaşı tatilinden dönecekler ya 11-12-13.... diye haftalık düzene geçemem diyorum. 11.bölümü yazın izlicem
tamam ilk 10 bölümü izleyelimde gerisini yaza bırak artık yazın tek başına takılırsın ben sonuna kadar giderim

Genelde kaliteli dizi çıkmaz @destere den
Dark öyle 40 yılın başı çıkmış
sana onca güzel dizi önerdim başlamamıştın dark ın gizemli havası seni çarptı yoksa onada başlamazdın

netflix dizileri kaliteli oluyor ama filmleri arada bir kötü çıkabiliyor bright ın @Forumdash ı çarptığı gibi

ama dizilerine gözü kapalı dalabilirsin 10 dizisinden biri kötü çıkar anca

Bilemicem

bunu izleyelim mi
ilk 3 bölüm filna izlemiştim ben. İlk bölümdeki vakayı bizim Kalp Atişi dizisnde de çalmişlardı
izlemezseniz eğer yazın izlemeye devam etcem
@destere

Şuan bilemedim ki cnm

Aslında biz Harun , MasacRE Punisher Bitirmeye Çalışıyoruz

bu bizim oğlan değilmi hanı bates motel deki kafadan kontak norman ?

Jessica Jones , Daredevil , Iron Fıst başlayacak yakında @Harunnn60 sen ben @destere izleriz , @MasacRE- izlemedi için dışarda kalıcak

Hadi ben kaçtım cicili bicili rüyalar sizlere

@destere @Harunnn60 @MasacRE-
jessica jones u bekliyorum hogatha

sanada cicili bicili gudnayt

Bu grubu kaçırmışım, Maalesef’e sadece iki oy şaka gibi. Doksanların simge şarkılarındandır, hala playlistimde dinlerim.

Bu grubu kaçırmışım, Maalesef’e sadece iki oy şaka gibi. Doksanların simge şarkılarındandır, hala playlistimde dinlerim.
İkinci gelen 6 gruba oy vermemişsin evet
Son gruplarla birlikte tam 17 grup açtık 1.tura