Çocukların sokakta oyun oynadığı son dönem olan 90'lar birbirinden güzel şarkılarıyla sizlerle ,Tam 180 şarkı kıyasıya mücadele edecek .
1.Tur da 17 grup sizlerle olacak , bu gruptan 7 şarkı 2.tura ismini yazdıracak .
Ebru Gündeş - Fırtınalar
Mansur Arka finale çıksın
- Çelik - Hercai
- Reyhan Karaca - Sevdik Sevdalandık
- Ferdi Tayfur - Emmoğlu
- Kayahan - Emrin Olur
- Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum
- Seda Sayan - Ah Geceler
- Mansur Ark - Maalesef
- Adnan Şenses - Doldur Meyhaneci
o nasil oldu yaMansura kendin bile oy vermemişsin ayoll@soo vermiş sadece 1 oyla nereye çıkıyor
7 kişi çıkıyor bu grupta ankatede öyle yapmışsın ama listeye 8 kişi koymuşsun Mansurada oy attım sanıyorsun , Şarhoş diyince bozuluyon ayoll
Bende tam yazacaktım hani oy diyeo nasil oldu yaBazilar da 8'di. Isaretlemistim oysaKafa gitti
Sadece 1 grupta 8 kişi vardı , diğerleri 7 ama sen 2-3 grupta da 8 kişiye verdim sanmışsın öyle yaptığın listeler yine var 1-2 grupta dahao nasil oldu yaBazilar da 8'di. Isaretlemistim oysaKafa gitti
Ekledigimi dusunmustumSadece 1 grupta 8 kişi vardı , diğerleri 7 ama sen 2-3 grupta da 8 kişiye verdim sanmışsın öyle yaptığın listeler yine var 1-2 grupta dahaAnkete ekleyemedin şeye oy verdiğini nasıl sanıyorsun ayoll
Amateme yatmayı düşünüyormusunEkledigimi dusunmustumNeyse olan olmus zaten Mansur gruptan ciksa bari
Akil hastanesine yatmayi kabul ettigin gün ben de giderimAmateme yatmayı düşünüyormusun
Yatarım ne olacak zaten forumun deli başlarıyızAkil hastanesine yatmayi kabul ettigin gün ben de giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?