o çatapat kafalı bu seferde unutursa onu tamamen sileceğim defterden tanıştığımız güne lanetler yağdıracağım@Harunnn60 a diyoruz ama yine oylamamış sonra anket bitince beni şıkıştırmadınız diyecek iyice şıkıştır Harunu çık üstüne
o çatapat kafalı bu seferde unutursa onu tamamen sileceğim defterden tanıştığımız güne lanetler yağdıracağım@Harunnn60 a diyoruz ama yine oylamamış sonra anket bitince beni şıkıştırmadınız diyecek iyice şıkıştır Harunu çık üstüne
Bak @eskici de beni çizmiş senin yorumunda önemlio çatapat kafalı bu seferde unutursa onu tamamen sileceğim defterden tanıştığımız güne lanetler yağdıracağım
Az kalsın yine gidiyordu sonra bi yorumlara bakayım dedim ucundan kurtardık aşkım@destere den ilk defa afferim alacan gibi
En azından elensede sana car car edemez @destereAz kalsın yine gidiyordu sonra bi yorumlara bakayım dedim ucundan kurtardık aşkım
bu arkadaşlar verdikleri muhteşem oylarla cennete gitmeyi garantiledicennetten son biletleri kapmak isteyen tüm arkadaşları özleme oy vermeye çağırıyoruz
bu arkadaşlar verdikleri muhteşem oylarla cennete gitmeyi garantiledicennetten son biletleri kapmak isteyen tüm arkadaşları özleme oy vermeye çağırıyoruz
deniz manzaralı çiftlik kaptın işteCam kenarı var mı?
Bunu dedin galibabu arkadaşlar verdikleri muhteşem oylarla cennete gitmeyi garantiledicennetten son biletleri kapmak isteyen tüm arkadaşları özleme oy vermeye çağırıyoruz
deniz manzaralı çiftlik kaptın işteoraya bir gecekondu kendin konduruver herşeyi başkasından beklemeyin
Cam kenarı var mı?
çuuk güzel yerler ayarlamışııık
evet işte mesajımı okuyan arkadaşlar özleme oy atmak için kuyruk olduBunu dedin galiba
Bu şıh sensin kandırılan @S.G.A.T. ama soran kim sunucu oalrak ben olabilirimçuuk güzel yerler ayarlamışııık)
yeterki özleme oy versin arkadaşlar)
Ben parayı basıp ilk sıraya geçerim sıkıntı yokçuuk güzel yerler ayarlamışııık)
yeterki özleme oy versin arkadaşlar)
evet işte mesajımı okuyan arkadaşlar özleme oy atmak için kuyruk oldudaha bu geceyarısı kalabalığı gündüz burada yer kapmak imkansız hale gelir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?