2010 En Favori 2010 1.Tur-D Grubu

Hangi ikisi bir üst tura çıkmalı ?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Doğan'ın avukatı değilim,sadece onun kuzeniyim ve onu yakından tanıyorum.O orada "bana abi de ulan" gibi bir dayatma yapmıyor ama bazı takıntılı kişilerin böyle davranması mümkündür demiş.Kendisi bu konuda takıntılı olmasa bile buna dikkat ediyor.Ve bence kimin kendisine saygı duyup kimin duymadığını sizden daha iyi anlayabilir diye düşünüyorum :) Bu konu burada biter ve ben çeker giderim.

Doğan'ın avukatı değilim,sadece onun kuzeniyim ve onu yakından tanıyorum.O orada "bana abi de ulan" gibi bir dayatma yapmıyor ama bazı takıntılı kişilerin böyle davranması mümkündür demiş.Kendisi bu konuda takıntılı olmasa bile buna dikkat ediyor.Ve bence kimin kendisine saygı duyup kimin duymadığını sizden daha iyi anlayabilir diye düşünüyorum :) Bu konu burada biter ve ben çeker giderim.

Arkadaşım bn o sözü Dogan'a söylemedm genel bi sözdü eger bu konuşmada beni kastettiysen anlatmak istedigim karşındakinin içinde eger saygı yoksa sözde abi desin arkanı döndügünde arkandan atmadıgı laf kalmaz önce saygı içinde olmalı kişinin !
Ve lütfen bu yazdıklarımıda kendine karşı mualefet olarak algılama snn kdr bnde severim Dogan'ı..

Ben de genel konuşuyorum,istemeden tartışma çıkarmak istemem.Olaya girmek haddim değildi ama olay Doğan'ın orada esprili de olsa "sen bana nie abi demiosun girişinden kaynaklı ve bu nedenle laf ona gidiyor diye onu savunmak istedim.

Ben de genel konuşuyorum,istemeden tartışma çıkarmak istemem.Olaya girmek haddim değildi ama olay Doğan'ın orada esprili de olsa "sen bana nie abi demiosun girişinden kaynaklı ve bu nedenle laf ona gidiyor diye onu savunmak istedim.

anlıorum seni ama orda onu söyleyen sadece Dogan diil ki hem yanlış anlamışsın bnm amacım kimseye akıl vermek diil herkezin aklı kendine yeter. sadece düşündügüm ve inandıgım bişeyi söyledim yoksa Dogan'ın orda espiri olarak söyledigini bnde biliorm..

Ya Akın oğlum bi sakin olsana :D

Şu hitap meselesini kapatan son sözleri söylüyorum.Bu mesajın ardından bu konuda tek laf edilmesin.

Bu espridir kesinlikle,Berk bana ana bacı küfür bile etse ben takmam bırak abi demeyi.Çünkü onun bana karşı ne düşündüğünü çok iyi biliyorum.Akın ise burada bana saygısızlık yapıldığını falan düşünerek direk dalmış olaya anlamadan dinlemeden...Ve olay olması gerekenden fazla uzadı.Şimdi Akın ile bu olayı yüzyüze konuşarak da anlatacağım.

Bu esprinin artık sadece bir espri olarak kalması dileklerimle...

MiSs.TaKe lider.
Herşey son dakika belli olacak bu grupta. Emir ve Emre gruptan çıkmak için sıkı yarış içindeler. Doğuhan biraz geride kalsa da tur şansı sürüyor.