2010 En Favori 2010 1.Tur-D Grubu

Hangi ikisi bir üst tura çıkmalı ?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,466
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Adaylar:

*■-kЯΆĻεmci-■*
MiSs.TaKe
BaHTSıZBeDewwiiii....
KHAN18

En fazla 2 kişiye oy kullanabilirsiniz. İlk 2 tur atlayacaktır.

Emir, dışındaki 3 kişinin ön elemede de aynı grupta olması büyük tesadüf oldu gerçekten :)

Sinem'in hayvansal bir oy yüzdesi tutturacağını bildiğimden Doğuhan ve Emir'e verdim.Sinem gönüllerin champie'si o ayrı.(champie: şampi)

Emir ve Sinem dedim. Emre ve Doğuhan'a oy atamadığım için üzgünüm.
Herkesin zirve yarışında olacağı çok çekişmeli bir grup olacak, elenenlere yazık olacak...

Senin Sinem'e abla deyip bana abi demediğine dikkat ettim...Ne iş?cık cık cık.Olacak iş değil doğrusu.(Dilini sol yanağına vurdurarak şıklama sesi çıkarmaktayım şu anda.)

Senin Sinem'e abla deyip bana abi demediğine dikkat ettim...Ne iş?cık cık cık.Olacak iş değil doğrusu.(Dilini sol yanağına vurdurarak şıklama sesi çıkarmaktayım şu anda.)

Aslında sinem abalaya sinem diyecektim öyle konuşmuştuk da alışmışım işte...

sinem abla ve emre kardeşime oyumu verdim diğer arkadaşlar kbakmasın :(

ben fazla samimi olmadığım ve sevdiğim kişilere abi ve ya abla diyorum isterseniz sizede derim benim ne bundan utanacağım var nede eksileceğim...

forumdaki değer verme grafigide ortaya cıkıyor burda .. iyi bir paylasımcı olabilirim ama forumda sevilmiyorum galiba .. olsun umarım yararlı olucam daha bu foruma

emir,abi vallahi ben sen oy almışındır diye verdim diğerlere yoksa şuan en iyi pylşmcı snsn ve seni az seviyorum diye bir şey yok.

forumdaki değer verme grafigide ortaya cıkıyor burda .. iyi bir paylasımcı olabilirim ama forumda sevilmiyorum galiba .. olsun umarım yararlı olucam daha bu foruma
Başka bir grupta olsan açık ara liderdin. Bu grupta biri kaybedecek elbet ve kaybedene yazık olacak. Bu sen de olabilirsin başka biri de. :)
Yani bu sonuçtan sevilmediğin anlamı çıkmıyor :)

Bu anketi biz insanlar kırılsın küssün diye açmadık ama Emir ya takma :) Ben kendi adımı zorla yazdım buraya.

Abi yenge deme meselesine gelince: Çok takan biri değilimdir ama eğer benden yaşça küçük biri aynı ortamdaki diğer büyüklere abla dayı vs. diyor ama bana demiyorsa sorun edebilirim.Hatta bazıları saygısızlık,yok sayılma olarak algılar.Sorun etmemeye çalışıyorum ama kendi yaşça büyüklerime asla adıyla hitap edemedim ben.Benden sadece birkaç saniye önce doğmuş bir tanıdığım var ona bile abi diyorum.

ben sana usta diyorum ya abi desem nolucakki? abi derim tamam herkese deriz abi, abla.

Usta da bir saygı sözü ki.Hatta abiden daha saygın anlamlara geldiği için gurur bile duyarım.Ben Berk'e dediydim diğer herkese abla enişte bana ismimle hitap etmesi "acaba?" dedirtti.

Takmayın bu kdr abi abla sözüne ya.. Saygı lafla ölçülmemeli. O kişinin içinde karşındaki kişiye dair sevgi saygı varsa ztn karşısındaki kişiye hissettirir..