2024 En Favori Şarkı | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar Başlıyor 🎶 🎵

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,551
Puanı
1,060
Nihayet planladığımız En Favori Şarkı Klipsiz Hit Şarkılar ile karşınızdayız :Z

Ben ve @Bully ‘nin yöneteceği etkinliği ilerideki zamanlarda start vereceğiz.

Klibi çekilmemiş hit olmuş şarkılar için önerilerinizi bekliyoruz.

Not:
2020 tarihinden günümüze kadar olan şarkılarda en az 50 milyon dinlenmiş şarkıları listemize ekleyeceğiz. (2022-2024 tarihleri arası olan şarkılarda ise bu kriter en az 20 milyon dinlenme olacak)

50 şarkı altında aday listesi olması durumunda bu kriteri aşağı çekebiliriz.
Önerilerimizde lütfen yayınlandığı tarih ve dinlenme sayısınıda ekleyin.

Son tarih 15 Aralık.

Bir kaç şarkı ile başlangıcı yapıyorum:

Adaylar:
  1. Aleyna Tilki - Ayrı Gitme
  2. Bilal Sonses ft. Derya Bedavacı - Sende Kaldı Yüreğim
  3. Buray - Olmuşum Leyla
  4. Buray & Ceren Gündoğdu - Beni Affet
  5. Cem Adrian & Mark Eliyahu - Kül
  6. Ezhel - Nerdesin
  7. Gazapizm - Unutulacak Dünler
  8. Hande Ünsal - Sana Değmez
  9. Emir Can İğrek - Ali Cabbar
  10. Emir Can İğrek - Can Dostum
  11. Emre Fel - Senden Güzeli Mi Var
  12. Mabel Matiz & Melike Şahin - Düldül
  13. Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan
  14. Madrigal - Seni Dert Etmeler
  15. Mela Bedel - Ben Sana Gelemem
  16. Melek Mosso - Yıllar Affetmez
  17. Melek Mosso - Sabahçı Kahvesi
  18. Melike Şahin - Nasır
  19. Melike Şahin & Mert Demir - Pusulam Rüzgar
  20. Melis Fis - Kara Kedi
  21. Mert Demir - Gözlerime Bak
  22. Mert Demir - Cehennemin Dibi
  23. Mert Demir - Ölüyorum Anla
  24. Mert Demir - Ateşe Düştüm
  25. Pinhani - Dünyadan Uzak
  26. Sefo - Bilmem mi
  27. Sefo - Affettim
  28. Sefo - Tutsak
  29. Tuğçe Kandemir - Aradan Çok Yıllar Geçti

Son düzenleme:
Hadi bakalım, heyecanla bekliyoruz :Z @Dosi

Ben de liste yaptım ama üyeler biraz önerilerle gelsin, öyle paylaşırım :A

Kriteri çok yüksek buldum. Bence kliplide de klipsizde de 5 milyonun üstünde olanlar yarışabilsin :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi
mabel düldül
kenan doğulu bal gibi
Kenan Doğulu şarkısı hem eski hem de dinlenme aday kriterine uygun değil.
Diğerini ekliyorum
------

Hadi bakalım, heyecanla bekliyoruz :Z @Dosi

Ben de liste yaptım ama üyeler biraz önerilerle gelsin, öyle paylaşırım :A

Kriteri çok yüksek buldum. Bence kliplide de klipsizde de 5 milyonun üstünde olanlar yarışabilsin :A
5 milyon olunca sen Tarkan’ın full albümü ile gelirsin :A
Esnetilir ama 10-15 arası inilir anca :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Kenan Doğulu şarkısı hem eski hem de dinlenme aday kriterine uygun değil.
Diğerini ekliyorum
------

5 milyon olunca sen Tarkan’ın full albümü ile gelirsin :A
Esnetilir ama 10-15 arası inilir anca :A
Mesele Tarkan’ın full albümüyle gelmek değil, aday bulamayız. Zaten Tarkan’ın 5 milyonu geçebilmiş 2 şarkısı var albümde. Bu arada Şerbetli’ye klip çekecekmiş Tarkan :A

Tarkan’ın Son Durak şarkısının muhakkak klipsizlerde yarışması gerekiyor bence ama 6.3 milyon dinlenmiş :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@BARON疼痛 senden Sagopa Kajmer önerileri bekliyorum :A

Mesele Tarkan’ın full albümüyle gelmek değil, aday bulamayız. Zaten Tarkan’ın 5 milyonu geçebilmiş 2 şarkısı var albümde. Bu arada Şerbetli’ye klip çekecekmiş Tarkan :A

Tarkan’ın Son Durak şarkısının muhakkak klipsizlerde yarışması gerekiyor bence ama 6.3 milyon dinlenmiş :A
Aday bulunur. Şimdilik düşünmek istemiyorum. Sen adayları paylaş bir zahmet :A

2. Dedublüman - Belki
  3. Emir Can İğrek - Ali Cabbar
  4. Emir Can İğrek - Can Dostum
  5. Mabel Matiz & Melike Şahin - Düldül
  6. Madrigal - Seni Dert Etmeler
  7. Melike Şahin - Nasır
  8. Melike Şahin & Mert Demir - Pusulam Rüzgar
  9. Pinhani - Dünyadan Uzak
İlk önerilerim bunlar olsun şimdilik. Hepsi Youtube veya Spotify'da en az 50 milyon dinlenme alan şarkılar. :A @Dosi

• Harika
  2. Dedublüman - Belki
  3. Emir Can İğrek - Ali Cabbar
  4. Emir Can İğrek - Can Dostum
  5. Mabel Matiz & Melike Şahin - Düldül
  6. Madrigal - Seni Dert Etmeler
  7. Melike Şahin - Nasır
  8. Melike Şahin & Mert Demir - Pusulam Rüzgar
  9. Pinhani - Dünyadan Uzak
İlk önerilerim bunlar olsun şimdilik. Hepsi Youtube veya Spotify'da en az 50 milyon dinlenme alan şarkılar. :A @Dosi
Diğer kriteri 20’ye indirdim şimdilik :A
Senin listen ile nerdeyse yarıladık :A @Bully aday bulunmaz falan dedi. En az 50 şarkı bulsak iyidir.

Senin listen ile nerdeyse yarıladık :A @Bully aday bulunmaz falan dedi. En az 50 şarkı bulsak iyidir.
Daha aday bulunur. Ben ilk aklıma gelen favorilerimi ya da aşırı hit şarkıları yazayım dedim şimdilik, birkaç tane de sildiğim oldu. Gerekirse ekleme yaparım. :A

• Harika
Bari 10 milyon olsun :A Aday buluruz da kaç şarkı çıkar bilemedim :A

@phoebebuffay ile ortak önerilerimiz varmış, onları listemden çıkarıp öyle geleyim önerilerle :A

Daha aday bulunur. Ben ilk aklıma gelen favorilerimi ya da aşırı hit şarkıları yazayım dedim şimdilik, birkaç tane de sildiğim oldu. Gerekirse ekleme yaparım. :A
Harikasın :Z
Bu etkinlik sen ve @MasacRE vesilesi ile aklıma yatmıştı. @Bully ‘ye yükün yarısını yükleyeceğim için bir an önce açalım artık dedim :A
Bari 10 milyon olsun :A Aday buluruz da kaç şarkı çıkar bilemedim :A

@phoebebuffay ile ortak önerilerimiz varmış, onları listemden çıkarıp öyle geleyim önerilerle :A
Ben bile biraz düşünsem bulurum daha. Sabırlı ol. Bulunur baya :Z

Bu etkinlik sen ve @MasacRE vesilesi ile aklıma yatmıştı. @Bully ‘ye yükün yarısını yükleyeceğim için bir an önce açalım artık dedim :A

Bu arada Debublüman’ın Belki şarkısı kliplilerde yarışmış. Al Sevgilim’e elenmiş :A @phoebebuffay

Bu arada Debublüman’ın Belki şarkısı kliplilerde yarışmış. Al Sevgilim’e elenmiş :A @phoebebuffay
Ben söylenenleri ekler kontrol kısmı sana ait olur :A
Onu sileyim o zaman. Arabamda dinlediğim güzel bir şarkı vardı. Aklıma gelirse adı eklerim :A 10 günümüz var. Gelir akıllara baya

• Güldürdün
Reactions: Bully

Bu arada bu sene lyrics altında yayınlanan visual videoları olan hit şarkılar var. Lan, Ortak, Kömür gibi. Bunlar video şeklinde oldukları için bence mutlaka en favoride yarışmalı ama yarıştırmayacaksan arada kaynamasın, buraya alalım en azından. :A
------

Klibi olduğunu bilmiyordum. Hatta yazmadan ne olur ne olmaz Youtube'da arattım ama karşıma lyrics video çıkmıştı, klip altlarda kalmış. Benim pek dinlemediğim bir şarkıydı zaten, aşırı hit kategorisinden eklemiştim. :A

Diğer şarkılar klipsiz ama. Onlardan eminim. :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Buray- Olmuşum Leyla
Bu arada bu sene lyrics altında yayınlanan visual videoları olan hit şarkılar var. Lan, Ortak, Kömür gibi. Bunlar video şeklinde oldukları için bence mutlaka en favoride yarışmalı ama yarıştırmayacaksan arada kaynamasın, buraya alalım en azından. :A
Lan’ı top10 listesinde sürekli oyladık. Onu En Favori Şarkı 2024 olarak yarıştırmak daha doğru.
Buray’ın Deli Kız’ı yanılmıyorsam yarışmıştı zamanında. Genel olarak top10 oylamadıklarımız kaynasın istemiyorum.
Derya Uluğ şarkısı vardı normal oylamadan almıştık. Onu ekleyeyim buraya. Öyle bir söz vardı:A gidip şarkı ismine bakayım. Bir dizinin müziğiydi sanki.
Diğer ikisine bakarız @Bully
------

Edit:
Derya Uluğ şarkısı kriter altı kalıyormuş ayrıca geçen sene klip çekilmiş :A @Bully @phoebebuffay o iptal yani :A

------

Klibi olduğunu bilmiyordum. Hatta yazmadan ne olur ne olmaz Youtube'da arattım ama karşıma lyrics video çıkmıştı, klip altlarda kalmış. Benim pek dinlemediğim bir şarkıydı zaten, aşırı hit kategorisinden eklemiştim. :A

Diğer şarkılar klipsiz ama. Onlardan eminim. :A @Dosi

Buray- Olmuşum Leyla

Lan’ı top10 listesinde sürekli oyladık. Onu En Favori Şarkı 2024 olarak yarıştırmak daha doğru.
Buray’ın Deli Kız’ı yanılmıyorsam yarışmıştı zamanında. Genel olarak top10 oylamadıklarımız kaynasın istemiyorum.
Derya Uluğ şarkısı vardı normal oylamadan almıştık. Onu ekleyeyim buraya. Öyle bir söz vardı:A gidip şarkı ismine bakayım. Bir dizinin müziğiydi sanki.
Diğer ikisine bakarız @Bully
Lan, Ortak ve Kömür’ün kliplilerde olması daha doğru. 3’ü de videolu şarkılar.

Klipsiz demek hiç görüntü olmaması.

Evet Derya Uluğ’un dizi şarkısını ben de hatırladım, onu da ekleyelim.

• Güldürdün
Melek Mosso - Yıllar Affetmez
Aklıma geliyor kurcaladıkça :A
Lan, Ortak ve Kömür’ün kliplilerde olması daha doğru. 3’ü de videolu şarkılar.

Klipsiz demek hiç görüntü olmaması.

Evet Derya Uluğ’un dizi şarkısını ben de hatırladım, onu da ekleyelim.
Sana Çıkıyor Yollar şarkısı galiba ama üstte yazdım kriter dışı oldu.

Bu arada seneye olacak olan şarkılarda bu etkinlikte yer almamış tüm şarkıları yaparız. Bundan sonra lyric ve normal klip ayırımı yapmayız. Zaten orda 5-10 milyon tarzı bir kriter ekleyerek iddiasız şarkıları devre dışı bırakmış oluruz @phoebebuffay

Melek Mosso - Yıllar Affetmez
Aklıma geliyor kurcaladıkça :A

Sana Çıkıyor Yollar şarkısı galiba ama üstte yazdım kriter dışı oldu.

Bu arada seneye olacak olan şarkılarda bu etkinlikte yer almamış tüm şarkıları yaparız. Bundan sonra lyric ve normal klip ayırımı yapmayız. Zaten orda 5-10 milyon tarzı bir kriter ekleyerek iddiasız şarkıları devre dışı bırakmış oluruz @phoebebuffay
Mert Demir’den önerilerle geleceğim ama bu klip sayılır mı kafam karıştı. Sadece konser videosu gibi, klip değil. Konser versiyonu 31 milyon, klipsiz versiyonu 5 milyon dinlenmiş Gözlerime Bak şarkısının.

• Beğendim