Kriter oluşturulurken bana hiç sorulmadıEe ben etkinlik sahibiyim diye ben de öyle kriter altı şarkı ekleyemem. Kendime asla böyle ayrıcalık sağlamamışken sana niye torpil geçeyim?
Kriter oluşturulurken bana hiç sorulmadıEe ben etkinlik sahibiyim diye ben de öyle kriter altı şarkı ekleyemem. Kendime asla böyle ayrıcalık sağlamamışken sana niye torpil geçeyim?
O kadar çok dinlediğim şarkılar değil ama konuya yazabileceğim sadece bunlardı diğerleri ya çok eski ya da az dinlenen şarkılar.İkincisini şu an dinleyemiyorum ama kapak olarak tanıdık gelmedi. Eve gidince dinlerim. Bakalım duymuş muyum
Ben de paylaşıyorum ama çoğunu tıklamadım bile. Şimdilik kritere uyanları bulma arayışındayım.O kadar çok dinlediğim şarkılar değil ama konuya yazabileceğim sadece bunlardı diğerleri ya çok eski ya da az dinlenen şarkılar.
Derinlerde’yi ben de gördüm. 3 şarkı daha keşfettim. Kritere tam uyuyorlar.Mark Eliyahu & Cem Adrian - Derinlerde
------
Ben de paylaşıyorum ama çoğunu tıklamadım bile. Şimdilik kritere uyanları bulma arayışındayım.
Semicenk burda da mı varDerinlerde’yi ben de gördüm. 3 şarkı daha keşfettim. Kritere tam uyuyorlar.
Gazapizm - Sağı Solu Kes
Semicenk - Batık Gemi
Çağan Şengül - Çok Yazık
Semicenk’in tek klipsiz bu galiba, evet burda da var sevinSemicenk burda da mı var
Şu üsttekileri bunlarla tekrar yazda sonra konuya eklerim.
Olmadı sonradan yaparım.
Teşekkür ederim.Semicenk’in tek klipsiz bu galiba, evet burda da var sevin
Sagopa Kajmer & Mine Koşan - Geceler
Ati242 - 25
Gazapizm - Sağı Solu Kes
Semicenk - Batık Gemi
Çağan Şengül - Çok Yazık
Mark Eliyahu & Cem Adrian - Derinlerde
Valla araştırdıkça buluyorumTeşekkür ederim.
Eğer çok fazla aday ayarlamazsak (umarım) o zaman ilk turdan video paylaşımı yapabiliriz.
Ayrıca hit şarkılar olduğu için çoklu eleme ve çok adaylı anket düşünmüyorum.
Konu sayımız fazla olacak bundan dolayı ama bende senle eşit açarım ilk tur.
Acelemiz yok. Her güne 4 konu ayarlarız. Her konuda belki 5 şarkı eklemesi yaparız. Hem yorulmadan hem kapsamlı bir etkinlik olur.
Arabamdaki şarkı dediğim Gökyüzünü Tutamam şarkısı işteValla araştırdıkça buluyorumHedefimiz ilk etapta 50’yi geçmek, bakalım klipliler kadar şarkı bulur muyuzİlk turda video ekleyip eklemeyeceğimizi göreceğiz artık
Ezhel - Bul Beni
Ezhel - Allah’ından Bul
Emre Fel - Veda Türküsü
Yüzyüzeyken Konuşuruz - Sen Varsın Diye
Gökyüzünü Tutamam klip mi klipsiz mi arada kaldım çünküArabamdaki şarkı dediğim Gökyüzünü Tutamam şarkısı işte
Aaa onu niye sildin? O klip mi?
Sen konuya girmişsin orda var sandım.Gökyüzünü Tutamam klip mi klipsiz mi arada kaldım çünkü
Official Lyric Video yazanları klip sayabiliyoruz. Klipte bi tane sarışın kız gösteriyorlarAma Can Koç'un kendisi yok. Bilemedim.
Kliplilerde yarışmamış şarkıKlipsizde yarışsın gitsin aslında
Bir yerlere girdim de naptım ben de bilmiyorumSen konuya girmişsin orda var sandım.
Yok hiç oylanmadığı için ve tam klip olmadığından ekleriz onu.
41 oldu
Kriter kısmını değiştirmeyeceğim. İndirmeye gerek kalmadı. 41 şarkı oldukça iyi. Tabi dahada gelir o ayrıBir yerlere girdim de naptım ben de bilmiyorumAraştırmaları derinleştirdim
41 kere maşallahBen zorlanırız diyordum, baktıkça çıkıyor
Mert Demir - Ölüyorum Anla şu anda kritere uymuyor, bilgin olsunKriter kısmını değiştirmeyeceğim. İndirmeye gerek kalmadı. 41 şarkı oldukça iyi. Tabi dahada gelir o ayrıetkinliği başlatacak kadar topladık. Daha belki @phoebebuffay ve @MasacRE gelir şarkılar ile
Uymuyorsa niye önerdin?Mert Demir - Ölüyorum Anla şu anda kritere uymuyor, bilgin olsunSen de bi kontrol et Youtube'da. Yakında 12 milyon olur. Ama fazla da yükselmez.
Daha gelir öneriler. 50 diyorduk, 60 olacağız gibi sanki
10 milyon üstünü kabul edersin diye düşünmüştümUymuyorsa niye önerdin?
Silelim tabiki.
Kapsamlı bir konu açacağım. Aşırıda yorgunum ama azar azar uğraşırım.
Daha önce açılmış bir konunun devamı10 milyon üstünü kabul edersin diye düşünmüştümHande Ünsal'ı silmiştin, Ölüyorum Anla'yı da sil bari
Ne konusu açacan?Bekliyoruz bakalım. Azar azar uğraşıp yorulmadan aç aynen
Yarın hallediyorum kraliçe.
Sana şarkı bırakmışsak halledersinYarın hallediyorum kraliçe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?