2024 En Favori Şarkı | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’ın Kazananı Belli Oldu!

Aradığımı bulamadığım ve benim için heyecanı sonradan kaçan bir etkinlik oldu maalesef. :A Final ikilisi güzeldi yine de ve beklenen şarkı şampiyon oldu en azından. :A

En Favori Şarkı 2024'te görüşürüz. :A @Dosi @Bully
Favorilerin erken elendi galiba :A
Seni heyecanlandıracak yeni etkinlikler gelir belki kim bilir :A her şey zamanla
Emeğinize sağlık. :Z @Dosi @Bully

Antidepresan benim de favorilerimden biriydi, tek rakibini Seni Dert Etmeler olarak görünüyordu onu da eledi zaten çeyrek finalde. Sonrasında şampiyon olacağı gözümde tescillenmişti…

Emir Can İğrek iki şarkısıyla da final etaplarını gördü. 👏🏻 Yarı final eşleşmeleri daha farklı olsaydı da finale çıkabilseydi keşke. :A
Ali Cabbar finalde olsaydı Dünyadan Uzak kadar iyi performans göstermezdi :A

Favorilerin erken elendi galiba :A
Seni heyecanlandıracak yeni etkinlikler gelir belki kim bilir :A her şey zamanla

Ali Cabbar finalde olsaydı Dünyadan Uzak kadar iyi performans göstermezdi :A
aslında forumda kabahat yok seneler ilerledikçe şarkılar ve şarkıcılar kötüleşti kötüler arasında iyi seçmekte haliyle zor oluyor :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Şimdi bırakın üyeleri, şarkıları falan da bizim daha GÜZEL etkinliklerimiz vardı, onlara ne oldu :A

O listemde merak etmeyin.
Buradan belirteyimde konuya çöken olmasın.
Patenti bende o konunun. @Bully ’de seve seve yardım eder :A

Fotoları @Bully seçsin. Konuları sen aç. Bence mükemmel bir paylaşım :Z

Nasıl bir etkinlik olacak bu? :A Yerli, yabancı?
bunca esrarengiz sohbeti boşuna okudum:D belki biriniz etkinliğin ismini pıtlatmışsınızdır diye? ama nafile çaba bir etkinliktir gidiyor ama isim söyleyen yok :A

bunca esrarengiz sohbeti boşuna okudum:D belki biriniz etkinliğin ismini pıtlatmışsınızdır diye? ama nafile çaba bir etkinliktir gidiyor ama isim söyleyen yok :A
Çatla inşallah meraktan :A

İsmi boşver içeriğe bak. Güzeller ilgini çekecektir.

• Harika
Reactions: tekin
Biz sana gönderelim artık co admin oldun yani stresli iş ; bir yandan @MasacRE ve @DarkLegenD ile uğraş diğer yandan @serhatt ve @Emre Ozansoy ile ;zaten @Angelica başlı başına bir dert :A yazık sana da :A

@12.Adam ile @tekin desen senin okuldaki çocuklardan beter :A:A
yine içlerinde en ağır başlısı benim @Dosi ne dedide yapmadık:A hayt diyor susup oturuyoruz hoyt diyor kalkıp koşuyoruz :A
tabi bu hayt hoytu isveççe söylüyor ben tam tercüme edememiş olabilirim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xemrexxx