BesaleT
Süper Emekli
Bengü yarı finalde Melike’yi epey zorladı ama yıkamadıBengü Beker favorimdi ama Melike'de olur.![]()
Demi, eski tayfa genellikle böyle nedenseO cimrinin önde gidenieski tayfanın reaksiyon ile çok ilgisi yok, mesajlarda genelde reaksiyonsuz kalıyor
@BesaleT
Biz de sana teşekkür ederiz verdiğin katkılardan ötürü. Listeyi inceleyip şarkı öneren tek isim sendinKraliçe iki senedir Fav10'un bütün müzikal etkinliklerini domine ediyor. @tolgab'ın etkinliğini de iki senedir o kazanıyordu. En Favori Şarkı'nın ön izlemesi oluyor da diyebiliriz bir bakıma.@Dosi @Bully
Benim için geçen senenin en iyi şarkısı Durma Yürüsene'ydi ama Canın Beni Çekti daha büyük bir hit olduğu için etkinliğin asıl favorisinin o olduğunu biliyordum. Güzel bir etkinlik oldu, sadece kazanan olarak değil genel sonuçlar olarak da Fav10'un en hak edilmiş sonuçlarının elde edildiği etkinlik olabilir. Yarışma başlamadan kafamda en iddialı gördüğüm 4 şarkı Canın Beni Çekti, Sana Güvenmiyorum, Lan ve Önümüz Yazdı. 3'ü yarı finalist oldu.
Emeğinize sağlık. @Bully @Dosi
Biz beğeniyoruz ama dile getirmiyoruz.Bengü yarı finalde Melike’yi epey zorladı ama yıkamadıSeneye finalist olabilecek mi bakalım
Konuya da beğeni atmamışsın, oldu mu şimdi@Dosi
Ne cimriliğimi gördün be.O cimrinin önde gidenieski tayfanın reaksiyon ile çok ilgisi yok, mesajlarda genelde reaksiyonsuz kalıyor
@BesaleT
Teşekkürler canımRezalet diyeceğim de hepi topu 15 kişinin oyuyla kazanmış.Nerede o eski En Favori Şarkı kapışmaları... Bir Sıla, Feride Hilal Akın ve Buray kapışması vardı, dillere destandı örneğin...
Eline emeğine sağlık.@Bully
Forumu topyekün KBB'ye havale etmek şart oldu artık.Teşekkürler canım
Eskiden daha çok üye vardı, aktiflik gitgide azalıyorFinalde 28 oy kullanılmış, 16'sını Melike almış. Gayet iyidir şu şartlarda
Melike de hak etti şimdi, büyük çoğunluk hak ettiğini düşünüyor en azından
![]()
Hak etmedi tabii ki ama en fazla yarı final görürdü sanki…Forumu topyekün KBB'ye havale etmek şart oldu artık.
Simge de bu kadar erken elenmeyi haketti mi peki...
Sağolasın, ilk turdan itibaren eksiksiz bir şekilde oyladığın için ben de sana teşekkür ederimEllerine sağlık. @Bully