2023 En Favori Şarkı 2023 🎶 🎵 | Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyin tuzağı?

Kendisi gitmiş galiba. Biz klasik emojiye dönelim
Doğru söylediğim bir şeyin yalan olduğuna ısrar edilmesine gıcık kaparım
Verdiğin jet yanıttan sonra beni yalancı yaptın, bundan ala tuzak mı olur

Reactions: Dosi
Doğru söylediğim bir şeyin yalan olduğuna ısrar edilmesine gıcık kaparım
Verdiğin jet yanıttan sonra beni yalancı yaptın, bundan ala tuzak mı olur
Yoo ben sadece doğruları yazdım

Tuzaklık yok. Hissettiğimi yazdım
Neyse başa sarmayalım

Yoo ben sadece doğruları yazdım

Tuzaklık yok. Hissettiğimi yazdım
Neyse başa sarmayalım
Sen cevap vermeseydin de benim verdiğim cevap yine aynı olacaktı. Kopya çekme durumu asla yok. Daha fazla bir şey demeyeceğim.

Son şarkı önerme tarihi 14 Ekim

bende öneride bulunayım
aydın aydından eşeğim benim adlı muhteşem çalışma

2024 şarkısıymış. Seneye öner ama tıklamadan kaybeder gibi.

Müziği güzel (elektro müzik tarzı kısımları)
Sözleri klişe gibi. Daha önce duyduğumuz şarkılarda. Bilindik sözler

Reactions: tekin

Listeye Eklenebilecek Aday Şarkılar : Feride Hilal Akın & Murat Dalkılıç - Can, Funda Arar - Boşver, Melike Şahin - Dön Ne Olur, Göksel - Sen Varsın, Mustafa Ceceli & Bengü - Zaman, Buray & Ceren Gündoğdu - Beni Affet, Burcu Güneş - Anıları Yak, Cem Adrian & Derya Bedavacı - Viran, Mabel Matiz - Fırtınadayım, Berkay - Sonunda, Gripin - Yanımda Kal - (Alpay'a Saygı), Sefo - Veda Saati, Ziynet Sali - Aşığım Fena (Akustik), Sinan Akçıl & İlyas Yalçıntaş - Hiç Unutma, Gülben Ergen - En Güzel Misafir, Merve Özbey - Sahi, Tekir - Yarem, Ceylan Ertem & Buray - Gitme, Sinan Akçıl & İrem Derici & Mustafa Ceceli - Efkar Gecesi, İkilem - Kördüğüm, Yüzyüzeyken Konuşuruz - Durmaz Akar, Soner Sarıkabadayı - Seviyo muyuz?, Emir Can İğrek - Çağır, Koray Avcı - Yan, Aynur Aydın - Öldürdüm Bizi, Ziynet Sali - Duy İstanbul, Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Yolları Aşamadım, Murat Boz - Derin Mevzular, Mabel Matiz - Uçkun, Simge & Ozan Bayraşa - Çapkınca, İrem Derici - Bitter, Bora Duran - Gamsız, Burcu Güneş - Şerefine, Sezen Aksu - Kıra Döke, Betül Demir - Geceye Tiryaki, Oğuzhan Koç - Yok mu?, Çağrı Telkıvıran & Simge - Ruhum Esirin, Emre Altuğ - Yanabilir Her Şey, Bengü - Mesajın Var, Pinhani - Sakinleştim, Funda Arar - Son Bir Şarkı, Murat Boz - Gözdeki Maviye, İkilem - Burnumda Tütüyorsun (İbrahim Erkal Hürmet II), Berkay - Anladım, Reynmen - Gitme, Mert Demir - Ateşe Düştüm, ZAKKUM - Vurulurum, Buray - Olmuşum Leyla, Emir Can İğrek - Can Dostum, Çağrı Telkıvıran & Zeynep Bastık - Sen Sandım, Melek Mosso - Üzülmedim Ki, Burcu Güneş & Mili B - Gülümse, Mustafa Ceceli & Yıldız Tilbe - Aşktan Giderken, Soner Sarıkabadayı - Dudaklarım Yeminli, Tuğba Yurt - Sonsuza Dek, Melis Fis - Kara Kedi, Mabel Matiz - Düldül feat. Melike Şahin, Murat Boz - Aşkın Darağacı, Madrigal - Yaşayamam Bu Benle, Canozan - Ağlama Ben Ağlarım, Sezen Aksu - Rahatı Kaçan Ağaç, Ebru Gündeş - Vakitsiz Geldin, Ferhat Göçer & Arzuxanım - Yüzleşme, İkilem - Bana Sorma, Oğuzhan Koç - Engeli Kaldır, Gökhan Türkmen - Kiraz Çiçekleri, Mert Demir - Cehennemin Dibi, Zeynep Bastık - Bundan Böyle.​

Reactions: Dosi and Bully
Kolay gelsin
@Dosi

Linkli bu. Nerden kopyaladın?
Yalnız baya klipsiz şarkı var. O kategoride de oylayacağımız etkinlik var. Kopyalarım. Zamanı gelince alırız listeye. Teşekkürler öneriler için.

Konuda yer alan şarkılarda mevcut gibi. Gözden kaçırılan klipli hit şarkılar varsa onu listeli şekilde belirtebilirsin. Onları eklerim.
Mobilden ayırmam zor böyle.

Klipli şarkıların 2023 yılına ait olması gerekiyor bu arada. Önerdiklerin arasında eski şarkılar da var. Ona da dikkat edersin.

belirli bir sınır var. Hepsi alınmazdım zaten

Haftaya artık toplama işine başlarım. Yakındır etkinlik tarihimiz.
Önerileri daha nizami yapsın da işin kolaylaşsın dedim
Benim önerdiğim 2 şarkı da var listesinde. (Soner ve Reynmen)

Hadi bakalım bekliyoruz heyecanla, ilk turları ben açacağım için daha bi heyecanlıyım

Omennnmn 🤓🤓🤓

Hatırlatmasan direk açma durumum olabilirdi

Yinede bakacağım duruma

Reactions: Bully
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...