mesmessoya bağlıyım. Anket süresi bitince hemen açmıyor, diğer günün akşamını bekliyor bi de süreleri uzun tutuyorWaoww daha çok var yani
Çok aşk 2023 du sanırım güzel film![]()
mesmessoya bağlıyım. Anket süresi bitince hemen açmıyor, diğer günün akşamını bekliyor bi de süreleri uzun tutuyorWaoww daha çok var yani
Çok aşk 2023 du sanırım güzel film![]()
Burası yanlış işte şarkıyı seçicez şarkıcıyı değilFatih Bulut sevilmiyor forumda. Çok ilerlemez. Üyelerin çoğu şarkıya değil şarkıcıya oy veriyor :/
Evet kadın şarkıcılar favorim benim sese ve güzellik de etkiliyor klip en önemli şey![]()
Kesinlikle ama bak Rüzgargülü açık açık yazmış.Burası yanlış işte şarkıyı seçicez şarkıcıyı değil
Klip benim için önemli. Kadın şarkıcı işi şaka kısmı ama kadın şarkıcıların şarkılarını daha çok dinlediğim doğrudurKesinlikle ama bak Rüzgargülü açık açık yazmış.
Önyargıdan dolayı şarkıyı tıklamayanda çoktur
Sen ondan klipsiz şarkılara itiraz ettinKlip benim için önemli. Kadın şarkıcı işi şaka kısmı ama kadın şarkıcıların şarkılarını daha çok dinlediğim doğrudur![]()
Yok ondan değil. Zaten bu da şarkı etkinliği ya. Başlıkta klipli yazmıyor onun içindiSen ondan klipsiz şarkılara itiraz ettin
Ben bu 80 şarkının belki yarısı kadar klip bakmışımdır. Pek izlediğim söylenemez![]()
Bunu niye kaçırdık acaba, çarşıda yanlışlıkla mı sildim? Bakınayım sonra.
Ceceli 2023'ü pas geçmiş demek ki normalde bir sürü hiti olurdu her seneBunu niye kaçırdık acaba, çarşıda yanlışlıkla mı sildim? Bakınayım sonra.
Bu arada hiç Mustafa Ceceli yokmuş onu farkettim. Yarına kendime ayıracağım saatlerimde bi listeyle oynayayım![]()
Yeter gelme artık beCeceli 2023'ü pas geçmiş demek ki normalde bir sürü hiti olurdu her seneNeyse ki Yıldızla düetini son anda yakaladım
Bu şarkıları da listeye eklersek benim başka bir talebim olmaz
![]()
2 şarkıcık aaaYeter gelme artık be
Bu gidişle ilk turu sana teslim edeceğim![]()
Sence hit umrumda mı?2 şarkıcık aaa100'ü geçmez umarım demişsin demek ki sınır 100
Olur açarımAma hit kaybetmiş olursun
![]()
Eyvah kaşındımSence hit umrumda mı?
Tamam anlaştık o zaman 120 şarkı bulayım hemen
Sende eskileri yad etmiş olursun bu şekilde![]()
(Tüm etkinliği Bully’e yıktı)
Vakit ödeşme vakti![]()
Eyvah kaşındımŞu dilini niye tutmazsın be adam
Geçmişte 120 şarkılıkları tek başımıza açmışlığımız varAma ne kadar vakit aldığı da çok iyi aklımda..
Dosi Hanım isterse yardımcı oluruz elbet![]()
Benim de daha fazla açmışlığım olmuştur zaten benim dönemlerde hit şarkı çoktuBen hiç o kadar az açmamışım. Hep fazla. Rekor 137ayrıca benimki mobil
Kazananlar konusunda yazmışız![]()
Yok bir önceki senede yardımsız açtımBenim de daha fazla açmışlığım olmuştur zaten benim dönemlerde hit şarkı çoktu
Eskiden yardım aldığın oluyordu ama geçen sene yardımsız tek açtın. Bu sene de şanslısın gibi![]()
Ben hiç o kadar az açmamışım. Hep fazla. Rekor 137ayrıca benimki mobil
Kazananlar konusunda yazmışız![]()
Geçmişte ben hep önerilerle geliyordum. O zaman sayı çok kötü yerlere gidiyordu. O yüzden ben hiç bulaşmayayım en iyisiBenim de daha fazla açmışlığım olmuştur zaten benim dönemlerde hit şarkı çoktu
Eskiden yardım aldığın oluyordu ama geçen sene yardımsız tek açtın. Bu sene de şanslısın gibi![]()
Bana hiç acımıyorsunuzGeçmişte ben hep önerilerle geliyordum. O zaman sayı çok kötü yerlere gidiyordu. O yüzden ben hiç bulaşmayayım en iyisi![]()
Geçmişte ben hep önerilerle geliyordum. O zaman sayı çok kötü yerlere gidiyordu. O yüzden ben hiç bulaşmayayım en iyisi![]()
İlk turları ben açacağım için önerileri gönderin gelsinBana hiç acımıyorsunuz
İlk turu @Bully ’e kilitleyecem. Sen gel gel
Yani iddialı değilse boş ver tabii![]()