Ben sözümün arkasındayım@tekin senin bildirimleri es geçmeye karar verdim senin yaptığın gibiO kadar sanatsal yorumlamıştım önerdiğin klibi
------
Unutmuştum yani. Bir şeyleri kafamda netleştirmem gerekiyor önce
Ben sözümün arkasındayım@tekin senin bildirimleri es geçmeye karar verdim senin yaptığın gibiO kadar sanatsal yorumlamıştım önerdiğin klibi
------
İstekli olduğunu görmek güzel. Zoraki sevmemBen sözümün arkasındayımNetleştir bakalım o şeyleri
Testi geçtim o zamanİstekli olduğunu görmek güzel. Zoraki sevmem
Bazen başlamamak için kendimi zor tutuyorummesmesso tarzı gideceğim. Tur atlayanları diğer gün açacağımböylelikle yetiştirme kaygısı stres azalır
Aynen ya, bi de işyerinde veya zamanında misafir falan beklerken konular yetişsin diye ayarlamışlığım oluyorduTesti geçtim o zamanSonuna kadar istekliyim
Zeyno sabırsızlanıyorAynen mesmeso tarzı git hatta Aserat da öyle yapıyordu. Sen niye kendini tek zorlayan olacan?Acelemiz yok bir yere yetişmeyecez kasmaya gerek yok
Hahaha geçenlerde ne demiştim, ders çıkarmaya devam ediyoruzAynen ya, bi de işyerinde veya zamanında misafir falan beklerken konular yetişsin diye ayarlamışlığım oluyordu
şimdi hatırladım sana aydın aydın önermiştim@tekin senin bildirimleri es geçmeye karar verdim senin yaptığın gibiO kadar sanatsal yorumlamıştım önerdiğin klibi
------
çok sanatsal olmuş harbiden yorum bir harika2024 şarkısıymış. Seneye öner ama tıklamadan kaybeder gibi.
Müziği güzel (elektro müzik tarzı kısımları)
Sözleri klişe gibi. Daha önce duyduğumuz şarkılarda. Bilindik sözler
O kısmı sen yorumlarsın diye es geçtimşimdi hatırladım sana aydın aydın önermiştim
------
çok sanatsal olmuş harbiden yorum bir harika
eşeği hiç değerlendirmemişsin şarkının tüm yükünü eşek çekmiş o ai ai kısımlarını direk eşek seslendiriyorhem de aydın aydından daha güzel sesi var
sana la la la la ri la adlı muhteşem şarkıyı armağan ediyorum @Dosi bu şarkıyı izle pazarın güzel geçecektirO kısmı sen yorumlarsın diye es geçtim
Baya enerjik güzel şarkıymış.sana la la la la ri la adlı muhteşem şarkıyı armağan ediyorum @Dosi bu şarkıyı izle pazarın güzel geçecektir
harbiden o profil neden kapalı orasınıda anlamadımBaya enerjik güzel şarkıymış.
Kızın sesi biraz kulak tırmalasada müziği ile kurtarıyor
Profilim sana kapalı olunca buradan hediye etmeyi düşünmüşsünince düşüncen için teşekkürler
Pazarım iyi geçer umarım. Dinlenme günü ilan ettim (son dakika bir şey çıkmazsa)
Açılması için bir şart koymuştum. Bully’nin açtığı konuma verdiğin reaksiyonharbiden o profil neden kapalı orasınıda anlamadımama olsun ben ulaşacak bir yer bulurum nasıl olsa kapıdan pencereden bacadan
ben onlar kadar garip değilim onlarınki daha uç seviyeAçılması için bir şart koymuştum. Bully’nin açtığı konuma verdiğin reaksiyonama yapmamıştın bende açmadım
Emre ve pompy sonrası 3. Bi sürekli mesaj bırakan birinine daha gerek yok. Senin garip paylaşımlar yapma potansiyelin çok yüksek
@RüzgarGülü her ben keith longla konuşurken ondan pompy diye bahsediyor ordan biliyorum
Öyle diyorsan öyledir@RüzgarGülü her ben keith longla konuşurken ondan pompy diye bahsediyor ordan biliyorum
emreninde paylaşımları garip ordan az çok tanımaya çalışıyorum kendisini
paylaşımlarından dolayı dedim yaÖyle diyorsan öyledir
Emre garip biri. Bunu herkes anlar zatende bende garip oluşu değil, kırmızılı oğlanı tanır demene takıldım
Sjsjjsjjsjs Müthiş bir tanımlamapaylaşımlarından dolayı dedim ya
bu arada ben neden düz yolda yürürken aniden kendimi üstü çalı çırpıyla kapatılmış kuyulardan oluşan tuzaklara rastlamış hissediyorum tuhaf bir his
bizse her rastladığımız kuyudan adeta bir ceylan gibi zıplayarak geçmesini biliriz bize işlemez bu tuzaklarSjsjjsjjsjs Müthiş bir tanımlama
Şey ben tuzak soruları severim
Anlayacağımı anladım ben
Bu kim gııSjsjjsjjsjs Müthiş bir tanımlama
Şey ben tuzak soruları severim
Anlayacağımı anladım ben
------
@xemrexxx cevap ver. Tanıdın mı kırmızılı oğlanı?
Ekli dosyayı görüntüle 129970Ekli dosyayı görüntüle 129971
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?