Soruyu kaçırdım valla bak.40 cok az, en az 1 sene
Soruyu kaçırdım valla bak.40 cok az, en az 1 sene
yukarilara cik görürsün, seni en son alinti ettigi mesajSoruyu kaçırdım valla bak.
Buldum 👇yukarilara cik görürsün, seni en son alinti ettigi mesaj
ins ta hikayelerinde olan parça Mahsus soruyorsun değil mi?Kız konuya baktım da video varmı yokmu ona dikkat etmedim diyorum
Simge Sağın mı hangi şarkısını
Navigasyon verdim sana. Bulman gayet normalBuldum 👇
ins ta hikayelerinde olan parça Mahsus soruyorsun değil mi?
Bakıyım @Angelica mesajımı çözebilecek mı?Navigasyon verdim sana. Bulman gayet normal
Buldum 👇
ins ta hikayelerinde olan parça Mahsus soruyorsun değil mi?
Bakıyım @Angelica mesajımı çözebilecek mı?
Alo 155 mi? Bana ahlak şubesini bağlar mısınız? Tecavüzcü , Irz-ı kırık peşimde @Dosi @Yakamoz-AsiHeee anlaşıldı dur sana İcardi söylesin bu arada mahsus sormadım gerçekten anlamadım da sordum ne alaka oldum
Alo 155 mi? Bana ahlak şubesini bağlar mısınız? Tecavüzcü , Irz-ı kırık peşimde @Dosi @Yakamoz-Asi
Ne dememi bekliyorsun?Ayol İcardiciğime niye öyle diyorsunuz sizzzz
2023 olarak şu an için aşık ara diyeceğimiz şarkı yok gibi, bakalım kalanında hit şarkılar ne kadar gelecek. Yeni yılda hemen başlatmayı planladığım için sonbaharda çıkacak hit şarkıların şansı fazla olurGeçen seneden sonra bu sene de hak eden şarkı kazandı. Zaten büyük favori olarak girmişti yarışmaya. Onu da gösterdi. Hiç zorlanmadan rahat bir şampiyonluğa ulaştı köfteler Bence bu sene rakip olabilecek tek şarkı vardı. O da klipsiz olduğu için yarışmaya katılamayan Antidepresan'dı.
@Dosi hanım emeklerine sağlık. Bir etkinliği daha en iyi şekilde sundun bizlere.
Evet daha çekişmeli bir etkinlik olabilir böyle giderse. Ama daha yılın yarısındayız tabii, belli olmaz2023 olarak şu an için aşık ara diyeceğimiz şarkı yok gibi, bakalım kalanında hit şarkılar ne kadar gelecek. Yeni yılda hemen başlatmayı planladığım için sonbaharda çıkacak hit şarkıların şansı fazla olur