The_Erinch
Favori Üye
Teşekkür ederim. Çorbalar bir an önce başladın. Ben köşeme çekilmeden tamamlamış olalım. Yakında ara verme zamanıEline, emeğine sağlık @Dosi ✌️
Kendi istediğim şarkı olmadı ama kazananı ve kazanan şarkının hayranlarını tebrik ederim 👏👏
Gece artık yavaş yavaş çorbaları kaynatayım ben 😊😊
beni kirmayip oylamalarda bulundugun icin tesekkür ederim
------
ben yok diye paylastin sandimdemek konuya bakmadin bile aaa ask olsun
Çok saol, merakımı giderdiğin için.Şarkı olarak 2024 olmalı ama o sürpriz yakında diyelim@12.Adam ‘in merak ettiği durum
Favorini kutlama konunda hediye ederek nokta atışı yapmışım demek
------
Bu arada teşekkürler. Bu kez baştan sona bulundun
Bir dahaki etkinliğe @Bully yerine sana danışır.Evet favorimi hediye olarak görmek güzeldi.
Bildiğim ve sevdiğim şarkılar fazla olunca etkinliğin tamamında olmak keyifliydi.Sadece ilk turda bilmediğim şarkıları 20-30 saniye dinlerken kulağımın eziyet çektiği anlar oldu ama olsun o kadar da.
cidden merakin giderildi mi?Çok saol, merakımı giderdiğin için.
Bir dahaki etkinliğe @Bully yerine sana danışır.Başdanışman olarak…
Beni Tonga’ya düşürdün.Açıklar msn? Giderilmemiş demek ki…cidden merakin giderildi mi?ne oldugunu bilmiyorsun@Cervantes
2024 icin bu aya kadar olan sarkilarin listesini hazir etmisim bile@Yakamoz-Asi
2023 bittigi an bu kez hemen start verecegiz taze taze
bir kac gün sonra gerekli aciklamayi yapacagimBeni Tonga’ya düşürdün.Açıklar msn? Giderilmemiş demek ki…
Altan çok fenasın.bir kac gün sonra gerekli aciklamayi yapacagimbiraz daha merakta kal @Cervantes
Altan @Cervantes oluyordu?Altan çok fenasın.
cidden merakin giderildi mi?ne oldugunu bilmiyorsun@Cervantes
2024 icin bu aya kadar olan sarkilarin listesini hazir etmisim bile@Yakamoz-Asi
2023 bittigi an bu kez hemen start verecegiz taze taze
Yok bu Altan olan Güzel Günlerde ki olan.Altan @Cervantes oluyordu?bu arada ne cok bildirim yolladik kendisine sjjsjsjs bir tane bile es gecerse kafasina terlik atalim
bir kac gün sonra gerekli aciklamayi yapacagimbiraz daha merakta kal @Cervantes
Neden örnek alayım ? N’oluyor yahu ?Bak da örnek al @12.Adam simdiden hazirlamis listeleri.
Su an onu acmis izliyorumYok bu Altan olan Güzel Günlerde ki olan.
12.adamin catlama olayini merakini gidermemek icin su an bir sey acik etmiyeyim ama @Cervantes 'in bir önerisini hayata gecirme diyelimNe aciklamasi bu? 😱
Bu kadarı hayli hayli yeter. Gg ‘yi neden gününde izlemedin hani zamanında izliyordun? Derbiyi mi izledin?Su an onu acmis izliyorum
12.adamin catlama olayini merakini gidermemek icin su an bir sey acik etmiyeyim ama @Cervantes 'in bir önerisini hayata gecirme diyelim
yoo disardaydimBu kadarı hayli hayli yeter. Gg ‘yi neden gününde izlemedin hani zamanında izliyordun? Derbiyi mi izledin?
40 cok az, en az 1 seneNe sordun? Arada kaynadı
Aha koz verdim 40 gün söylenir artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?