Cevabını bildiğin soruları sormaHaziran'ın ortalarına kalmadan biterNiye sordun
Bakalım Hande geçebilecek mi bu turu
Cevabını bildiğin soruları sormaHaziran'ın ortalarına kalmadan biterNiye sordun
Bakalım Hande geçebilecek mi bu turu
SeverimCevabını bildiğin soruları sorma
Yarına bakayım, süresi var değil mi daha? Ne ara 2. tura geldin ya, en son konuşurken yeni başlatmıştın.@Yiğitt oylarını bekliyorum canım buralara.
1.turlara 4'er gün, 2.turlara 3'er gün süre verdim işte, geçmiş demek ki zaman.Yarına bakayım, süresi var değil mi daha? Ne ara 2. tura geldin ya, en son konuşurken yeni başlatmıştın.
@Yiğitt oylarını bekliyorum canım buralara.
Yarına bakayım, süresi var değil mi daha? Ne ara 2. tura geldin ya, en son konuşurken yeni başlatmıştın.
Kaan bana ilk turlar başladığında yapışmıştı ta. Ben forumda yokken. 😱 @BullyBen ayıp olur diye söylemedim Kaan hemen yapışmış
Yarın sabaha kullanırım.Benim Kaan'dan neyim eksik. Bizide finale geldik. Bizide unutma o zaman
Ben ayıp olur diye söylemedim Kaan hemen yapışmış
Yiğit'in foruma dönmesi için En Favori Şarkı'yı da kullanayım dedim bir umut.Kaan bana ilk turlar başladığında yapışmıştı ta. Ben forumda yokken. 😱 @Bully
Yiğit'in foruma dönmesi için En Favori Şarkı'yı da kullanayım dedim bir umut.
Umut seninki final ve geceye kadar süresi varBenim öğlen bitiyor ve yeni kura çekmem gerekiyorO yüzden önce bana oyunu kullanmalı Yiğit aşkom
Bende sonuç değişmiyor zaten. Maksat Yiğit bu eşsiz kültürden mahrum kalmasın
Sonuç değişmiyorsa yabancı şarkıyla kulaklarımı ağrıtmıyım bayram bayram.Yiğit'in foruma dönmesi için En Favori Şarkı'yı da kullanayım dedim bir umut.
Umut seninki final ve geceye kadar süresi varBenim öğlen bitiyor ve yeni kura çekmem gerekiyorO yüzden önce bana oyunu kullanmalı Yiğit aşkom
Sonuç değişmiyorsa yabancı şarkıyla kulaklarımı ağrıtmıyım bayram bayram.Yerli müzik dinleyip kulaklarımın pasını sileyim.
Niğde ile Ankara'yı ve oradan da beni nasıl bağladın?Hayır saçmalama yaa. 51 kişi oy vermiş olacak. 51 Plaka nerenin Niğde'nin. Niğde nerde Ankara'nın orada. Çok anlamlı bir olay olacak.
Aynen öyle yap canım.Sonuç değişmiyorsa yabancı şarkıyla kulaklarımı ağrıtmıyım bayram bayram.Yerli müzik dinleyip kulaklarımın pasını sileyim.
Niğde ile Ankara'yı ve oradan da beni nasıl bağladın?
50 Nevşehir'in plakası, Ankara'ya 295 km. Niğde ise 320 km. Nevşehir daha yakın yani, 50'de kalması daha hayırlı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?