2019 En Favori Şarkı 2019 | 2.Tur | G Grubu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 3 Şarkı 3.Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boyalı da Saçların
Nerdesin
Sükut-u Hayal

Yarına bakayım, süresi var değil mi daha? Ne ara 2. tura geldin ya, en son konuşurken yeni başlatmıştın. :A
1.turlara 4'er gün, 2.turlara 3'er gün süre verdim işte, geçmiş demek ki zaman. :A

Yarın 15:53'te bitiyor anket, 3.turları başlatıcam. :A Oylarını mümkün olduğunca erken kullanmaya bak. :Z

• Harika
Reactions: Yiğitt
Yiğit'in foruma dönmesi için En Favori Şarkı'yı da kullanayım dedim bir umut. :F

Umut seninki final ve geceye kadar süresi var :A Benim öğlen bitiyor ve yeni kura çekmem gerekiyor :A O yüzden önce bana oyunu kullanmalı Yiğit aşkom :A

Bende sonuç değişmiyor zaten. Maksat Yiğit bu eşsiz kültürden mahrum kalmasın :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Yiğitt
Bende sonuç değişmiyor zaten. Maksat Yiğit bu eşsiz kültürden mahrum kalmasın :A
Yiğit'in foruma dönmesi için En Favori Şarkı'yı da kullanayım dedim bir umut. :F

Umut seninki final ve geceye kadar süresi var :A Benim öğlen bitiyor ve yeni kura çekmem gerekiyor :A O yüzden önce bana oyunu kullanmalı Yiğit aşkom :A
Sonuç değişmiyorsa yabancı şarkıyla kulaklarımı ağrıtmıyım bayram bayram. :A Yerli müzik dinleyip kulaklarımın pasını sileyim. :bhr:

Sonuç değişmiyorsa yabancı şarkıyla kulaklarımı ağrıtmıyım bayram bayram. :A Yerli müzik dinleyip kulaklarımın pasını sileyim. :bhr:

Hayır saçmalama yaa. 51 kişi oy vermiş olacak. 51 Plaka nerenin Niğde'nin. Niğde nerde Ankara'nın orada. Çok anlamlı bir olay olacak.:Z

• Güldürdün
Hayır saçmalama yaa. 51 kişi oy vermiş olacak. 51 Plaka nerenin Niğde'nin. Niğde nerde Ankara'nın orada. Çok anlamlı bir olay olacak.:Z
Niğde ile Ankara'yı ve oradan da beni nasıl bağladın? :A

50 Nevşehir'in plakası, Ankara'ya 295 km. Niğde ise 320 km. Nevşehir daha yakın yani, 50'de kalması daha hayırlı değil mi?

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Niğde ile Ankara'yı ve oradan da beni nasıl bağladın? :A

50 Nevşehir'in plakası, Ankara'ya 295 km. Niğde ise 320 km. Nevşehir daha yakın yani, 50'de kalması daha hayırlı değil mi?

Sayın genel başkan Bahçeli hesabı yapmış olabilirim biraz ama olsun. Sen oy vermek için sebep üret.:A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...