3 oy daha gelirse kütük kardeşin @Maskeli Fedai ve @MEnes yardıma koşsunlar @BullyFeridun reis bu sefer gidici gibi @Bully
3 oy daha gelirse kütük kardeşin @Maskeli Fedai ve @MEnes yardıma koşsunlar @BullyFeridun reis bu sefer gidici gibi @Bully
İkisi de oy kullanmış ve Feridun'a oy vermemişler. Hain kütükler işte ne olacak, MS'de de böylelerdi bunlar @Maskeli Fedai @MEnes @Bully
Ağaçkakana elvedaİkisi de oy kullanmış ve Feridun'a oy vermemişler. Hain kütükler işte ne olacak, MS'de de böylelerdi bunlar @Maskeli Fedai @MEnes @Bully
Hain kütük Bu konuda @Sherlock beyciğim satmadı beni ama illa ikinizden biri satacak yaniAğaçkakana elveda
İkisi de oy kullanmış ve Feridun'a oy vermemişler. Hain kütükler işte ne olacak, MS'de de böylelerdi bunlar @Maskeli Fedai @MEnes @Bully
Hançeerr showAğaçkakana elveda
Hainlik bizim işimiz biz de işimizi yapıyoruz...
Hain kütük Bu konuda @Sherlock beyciğim satmadı beni ama illa ikinizden biri satacak yani
Sıra sıra yapıyorsunuz çeşitli hainlikler Şerlok beyciğimHainli Fedai ve Haines işte Utku beyciğim, siz hala beni gömmeye devam edin...
Aha şimdi ikisi bir olup beni satacak Rahatsızım bu sürekli değişen dengelerden @Maskeli FedaiNe diyor bu Hainku... @Maskeli Fedai
Ne diyor bu Hainku... @Maskeli Fedai
Hainku hainku konuşuyorAha şimdi ikisi bir olup beni satacak Rahatsızım bu sürekli değişen dengelerden @Maskeli Fedai
@MasacRE e yapılınca iyi oluyor hainlikte sayılmaz sevap @Maskeli Fedai @BullyHainlik bizim işimiz biz de işimizi yapıyoruz...
Ne diyor bu Hainku... @Maskeli Fedai
Aha şimdi ikisi bir olup beni satacak Rahatsızım bu sürekli değişen dengelerden @Maskeli Fedai
Değişen dengeler nasıl değişiyor sence Hainku... Her şeyi arkasında gizli bir el yok mu sanıyorsun... Her şeyi arka plandan düzenleyip tüm üyeleri birbirine düşüren biri yok mu sanıyorsun... Çok masumsun...Hainku hainku konuşuyor