Aleyna babasına ihanet etmez o@MasacRE Bence size ders olacak
Gayet güzel şarkı bunu sevmeyipte o tutmayan tilki kız şarkısına vermek
Dipsiz kuyuyla başladı çöküşü onla birlikte son şarkıları hiç ilgi görmedi yalnız çiçek sonrası o ilk 3 şarkı etkisinde değil artık normal şarkıcı moduna girdi oyüzden uğraşmıyorum daha bunla @sokak sanati @Forumdash @Turkuazz @MasacRE @dreamyAleyna babasına ihanet etmez o
İtici buluyorum As Bayrakları'nı Nasılsın Aşkta da iyi değil ama biraz daha iyi
Mesela bu şarkısını beğenmediğimi, forumda gömdüğümü sana söyledim ama kaynadı bildirimlerinin arasında
Uğraşılacak durumuda kalmadı aslındaDipsiz kuyuyla başladı çöküşü onla birlikte son şarkıları hiç ilgi görmedi yalnız çiçek sonrası o ilk 3 şarkı etkisinde değil artık normal şarkıcı moduna girdi oyüzden uğraşmıyorum daha bunla @sokak sanati @Forumdash @Turkuazz @MasacRE @dreamy
Bu yolda tilki kız avlama kulubunde iyi ortaklık yaptın tekrardan tşşklerUğraşılacak durumuda kalmadı aslında
Diğerleri daha kötüYalın ve Simge
Tilki kızın bu kötü şarkısına bile oy vermişsiniz @sokak sanati @Forumdash @eskici @Bully 😱 😱 😱
Kütük @MasacRE yok utanın
Yalın ve Simge
Tilki kızın bu kötü şarkısına bile oy vermişsiniz @sokak sanati @Forumdash @eskici @Bully 😱 😱 😱
Verdim bile oyumu BABA'ya@MasacRE oy kullanmadı henüz, o da Aleyna'ya oy verebilir.
Ben ilk turda Aleyna'ya oy vermedim ama burada biraz 3'e tamamlayayım diye verdim Simge'nin bu şarkısını beğenmiyorum
BABA zirvede bu grupta. Çatla
tilki avı daimaBu yolda tilki kız avlama kulubunde iyi ortaklık yaptın tekrardan tşşkler
Verdim bile oyumu BABA'ya
Burda Çiğdem'e çatlamak düşüyor evet
Çeyrekte işi biticek ama oraya bile kalmamalı @BullyBABA zirvede bu grupta. Çatla
Desteklemicem ilerki turda dedin @MasacREBurda Çiğdem'e çatlamak düşüyor evet
Burda Çiğdem'e çatlamak düşüyor evet
BABA'nın işi zor gerçekten. Neyse gittiği yere kadar artık ne yapalımÇeyrekte işi biticek ama oraya bile kalmamalı @Bully
Simgeyi severim bilirsin ama o şarkıyı hangi akla hizmet kimin hizmetine yapmiş Lolita Aleyna açık ara zirve şu kategorideYalın ve Simge