Aleyna babasına ihanet etmez o@MasacRE Bence size ders olacak
Gayet güzel şarkı bunu sevmeyipte o tutmayan tilki kız şarkısına vermek![]()
![]()
![]()
Dipsiz kuyuyla başladı çöküşü onla birlikte son şarkıları hiç ilgi görmedi yalnız çiçek sonrası o ilk 3 şarkı etkisinde değil artık normal şarkıcı moduna girdi oyüzden uğraşmıyorum daha bunlaAleyna babasına ihanet etmez o
İtici buluyorum As Bayrakları'nıNasılsın Aşkta da iyi değil ama biraz daha iyi
Mesela bu şarkısını beğenmediğimi, forumda gömdüğümü sana söyledim ama kaynadı bildirimlerinin arasında![]()
Uğraşılacak durumuda kalmadı aslındaDipsiz kuyuyla başladı çöküşü onla birlikte son şarkıları hiç ilgi görmedi yalnız çiçek sonrası o ilk 3 şarkı etkisinde değil artık normal şarkıcı moduna girdi oyüzden uğraşmıyorum daha bunla![]()
![]()
@sokak sanati @Forumdash @Turkuazz @MasacRE @dreamy
Bu yolda tilki kız avlama kulubunde iyi ortaklık yaptın tekrardan tşşklerUğraşılacak durumuda kalmadı aslında![]()
Diğerleri daha kötüYalın ve Simge
Tilki kızın bu kötü şarkısına bile oy vermişsiniz @sokak sanati @Forumdash @eskici @Bully 😱 😱 😱
Kütük @MasacRE yok utanın![]()
![]()
![]()
Yalın ve Simge
Tilki kızın bu kötü şarkısına bile oy vermişsiniz @sokak sanati @Forumdash @eskici @Bully 😱 😱 😱
![]()
![]()
Verdim bile oyumu BABA'ya@MasacRE oy kullanmadı henüz, o da Aleyna'ya oy verebilir.
Ben ilk turda Aleyna'ya oy vermedim ama burada biraz 3'e tamamlayayım diye verdimSimge'nin bu şarkısını beğenmiyorum
![]()
BABA zirvede bu grupta. Çatla
tilki avı daimaBu yolda tilki kız avlama kulubunde iyi ortaklık yaptın tekrardan tşşkler![]()
![]()
![]()
Verdim bile oyumu BABA'ya![]()
Burda Çiğdem'e çatlamak düşüyor evet
Burda Çiğdem'e çatlamak düşüyor evet![]()
BABA'nın işi zor gerçekten. Neyse gittiği yere kadar artık ne yapalımÇeyrekte işi biticek ama oraya bile kalmamalı @Bully![]()
Simgeyi severim bilirsin ama o şarkıyı hangi akla hizmet kimin hizmetine yapmişYalın ve Simge
![]()
![]()