batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,907
- Puanı
- 1,061
@Bully Evet her zamanki gibi son gece hallettik oyları Yalnız oy kullanmadan sonuçları görmeyi kapalı tutsan daha iyi olur bence, böyle etkilenme oluyor illa ki ister istemez
@MasacRE istekte bulundu, kendisi tüm videoları izliyor Ben de makul buldum ve isteğini yerine getirdim@Bully niye sonuçları gör kapalı😡 Ben ona göre listeyi yarıya indirip dinliyordum
@MasacRE istekte bulundu, kendisi tüm videoları izliyor Ben de makul buldum ve isteğini yerine getirdim
Bana çok fark etmez, iki seçenek de olur. O oyunu kullandığına göre şimdi de senin isteğini yerine getirelim o zaman.Ben niye zaten kazanamayacağı belli olan birine oy vereyim. Ben hiç birini dinlemedim bunların.ss
Zamanında MS'de puanlarımı düşürmek içinde uğraşıyordu. Şaşırmadım yine beni zora sokmasına
Bana çok fark etmez, iki seçenek de olur. O oyunu kullandığına göre şimdi de senin isteğini yerine getirelim o zaman.
Yarın öğlen son canım ama oyladığın iyi oldu. Dengeli giden gruplar bir an önce netleşsin ki ben de kura çekebileyim.
Bugün öğlen bitiyor sandım ama hatırlatmadan önce kullanmam iyi olmuş tabiYarın öğlen son canım ama oyladığın iyi oldu. Dengeli giden gruplar bir an önce netleşsin ki ben de kura çekebileyim.
Sana bugün hatırlatacaktım oylamayı, gerek kalmadığına sevindim.