Jet hızıyla başlattım Bu aralar eğlence bol forumumuzda ne güzelAaa bende bu akşam sana ne zaman başlatacan dicektim iyi oldu @Bully
Jet hızıyla başlattım Bu aralar eğlence bol forumumuzda ne güzelAaa bende bu akşam sana ne zaman başlatacan dicektim iyi oldu @Bully
Musti - Yalın işbirliği.Musti
Sibel
Yalın
Simge
Öylede benim için daha manevi anlamı var biliyorsunJet hızıyla başlattım Bu aralar eğlence bol forumumuzda ne güzel
Aaa evet onu yazmayı unutmuşum ekliyimMusti - Yalın işbirliği.
Ve Gülçin'e oy vermişsin.
814 bin de like var.
YouTube'daki klibi dislike rekoru kıracak olan "Fight Kulüp" şarkısına da oy gelmiş. Sanırım şakasına oy kullanıldı.
@bazinga, @Felon, @batuhankaralar, @mesmeso61, @kerem.
Bir milyondan fazla da dislike var. Hepsine de oy vermek şart değil ki.814 bin de like var.
Diğerleri o kadar kötü ki iyi kalıyor bu.
İkinci turu hak ettiğini düşünüyorum mevcut şarkılar arasından, o yüzden oy kullanmak istedim. O kadar kötü bir şarkı değil bence, eğlenceli.Bir milyondan fazla da dislike var. Hepsine de oy vermek şart değil ki.
Ben begendim sarkiyi, cok iyi bir sarki degil evet ama aldigi abartili dislike oranlari son derece gereksiz bence.
YouTube'daki klibi dislike rekoru kıracak olan "Fight Kulüp" şarkısına da oy gelmiş. Sanırım şakasına oy kullanıldı.
Şarkının %95'i "gluk gluk", geri kalan söz ve müzik. Eğlenceli ama çok da "gluk gluk". Adam balıklara yazmış şarkıyı sanırım.İkinci turu hak ettiğini düşünüyorum mevcut şarkılar arasından, o yüzden oy kullanmak istedim. O kadar kötü bir şarkı değil bence, eğlenceli.
Almanya'da ziyaretine git Killa Hakan reise gluk gluk.Ben begendim sarkiyi, cok iyi bir sarki degil evet ama aldigi abartili dislike oranlari son derece gereksiz bence.
Arkadaslarimla cafedeyken tesadüfen Ezhel ile beraber görmüstüm zaten.Şarkının %95'i "gluk gluk", geri kalan söz ve müzik. Eğlenceli ama çok da "gluk gluk". Adam balıklara yazmış şarkıyı sanırım.
Almanya'da ziyaretine git Killa Hakan reise gluk gluk.
Arkadaslarimla cafedeyken tesadüfen Ezhel ile beraber görmüstüm zaten.
Su repligi unutulmaz.
Killa Hakan abimiz nerelidir bir bakın.
Toprağın diye kayırdın sanırım, anlaşıldı.Killa Hakan abimiz nerelidir bir bakın.
O da var ama benim beğendiğim şarkıydı. Provalarda az söylemedik.Toprağın diye kayırdın sanırım, anlaşıldı.
adaylar o kadar kötü ki oda yerini aldı oyda yapacak bir şey yok
Ceza olduğu için oy kullandım