Sana bir şey söyleyeyim mi? Aynen devammmm.
Film etkinliğinde 50'lere kadar çıkmıştı oy. 36 az geldi gözüme ama kimler eksik acaba başka bilemedimZorlamak istemedim açıkçası, "En Favori Şarkı Başlıyor" konuma hiçbir tepki vermeyen adamın peşinden mi koşacamDemek ki arası yok bu şarkılarla
Cins çok, napacan.Ya kardeşim şarkıların dörtte üçlük bölümünde aynı sözler söyleniyor zaten, neyin inadı bu.
Emreemreu, xbugrax gözüme ilişenlerFilm etkinliğinde 50'lere kadar çıkmıştı oy. 36 az geldi gözüme ama kimler eksik acaba başka bilemedim
Bu mesajdan sonra bence artık hiç muhatap olmaya çalışma Dosi hanımlaSana bir şey söyleyeyim mi? Aynen devammmm.Trip, düşmanlık, fitne-fesat falan bunlarla uğraşamam.Dün ne yaptıysak bugün de aynısını yapmaya devam edeceğiz.
Baktim da etikette oy vermeyen 4-5 kisi var daha, o oy vermeyenleri bir kez daha etiketle derim.Zorlamak istemedim açıkçası, "En Favori Şarkı Başlıyor" konuma hiçbir tepki vermeyen adamın peşinden mi koşacamDemek ki arası yok bu şarkılarla
Şarkıları hiç dinlemedim fakat siz boşuna uğraşıyorsunuz oylama yapmakla.@DarkLegenD üzücü atıp gittin iyi kötü bir oy vereydin en azından
Sana bir şey söyleyeyim mi? Aynen devammmm.Trip, düşmanlık, fitne-fesat falan bunlarla uğraşamam.Dün ne yaptıysak bugün de aynısını yapmaya devam edeceğiz.
@xBUGRAx Sıla'ya oy vermiş yaEmreemreu, xbugrax gözüme ilişenler
Çeyrekte eleniyorDeme öyle, daha cok üzüldüm simdi. Feride'nin sarkisina antiydim eskiden ama 4. turda elenecek olmasi üzdü beni.
Belki de böyle düşündüğün için öyle oluyorŞarkıları hiç dinlemedim fakat siz boşuna uğraşıyorsunuz oylama yapmakla.@denizz19'un tarihte kaybettiği savaş yok, en azından ben öyle hatırlıyorum.
Battı balık yan gider, haydeee.Bu mesajdan sonra bence artık hiç muhatap olmaya çalışma Dosi hanımla
He gözümden kaçmış
Nasıl yeter ya?Belki de böyle düşündüğün için öyle oluyorNolacak 3 tane şarkı ilk 30 saniyelerini dinle yeter
Ölmedim daha, füze atsaydin keske.Çeyrekte eleniyorFeride önceki turda Oğuzhan'ın 1 farkla önünde 2.olarak bitirmiş, demek ki şampiyon olma potansiyeli zaten yok
Yav yap işte kardeşim o zaman dinle 3 tane müzik altta açık olsunNasıl yeter ya?Tamamını dinleyip benimsemek lazım, kulak alışkanlığı yapmalı.
Sen karar verdin mi kime oy vereceğine?Burasını çok boşladım.
Doğru bir de onlar var. Düzenli girip oylayacak bu kadar kişi var herhalde ancak, 40'ı bulur gibi maks. Çiğdem olsaydı iyiydi, kız dönemedi bir forumaHe gözümden kaçmışFilm etkinliğinde 6-7 normalde foruma girmeyen kişi vardı bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?