Ne oldu da döndün dönek
Ne oldu da döndün dönek
Tarihi bir an yaşanıyor şu an. 😱Tek bu değil diğer gruptada destekliyoruzAyrıca 2.turdan beridir destekliyorum görmemişsiniz
![]()
![]()
Tilki Kız cıyız artık bizde@Forumdash @serhatt @turkuazz @dreamy @xemrexxx @sokak sanati
![]()
Tek bu değil diğer gruptada destekliyoruzAyrıca 2.turdan beridir destekliyorum görmemişsiniz
![]()
![]()
Tilki Kız cıyız artık bizde@Forumdash @serhatt @turkuazz @dreamy @xemrexxx @sokak sanati
![]()
Ben şok şuan😱
UTKU BEYCİĞİM... ??? @MasacRE
Yahu desteklediği falan yok Aleyna'yı, inanmayın şu kızaTarihi bir an yaşanıyor şu an. 😱
Aaa moruk abicim @Forumdash da sevinmişti giderayakYahu desteklediği falan yok Aleyna'yı, inanmayın şu kızaTotem falan yapıyor herhalde kendince
![]()
Bi an beni sattığını düşünmüştümAaa moruk abicim @Forumdash da sevinmişti giderayak![]()
![]()
@Sherlock @dreamy
Aaa neyse oy vermedimi ecünnü avcısı @serhatt da bilsinde yoldan çıktık sanmasın ve tilki kız avcısı @turkuazz![]()
![]()
![]()
Olursa geberirsin zatenAaa olur mu öyle şey![]()
![]()
![]()
Zirveyi göstermicek işteYahu desteklediği falan yok Aleyna'yı, inanmayın şu kızaTotem falan yapıyor herhalde kendince
![]()
Ne güzel sevinmiştin oy verdim diye abicim kısa mutluluklarda iyidirZirveyi göstermicek işteBiliyorum bacımın ufak tefek cinayetlerini
![]()