Ne oldu da döndün dönek
Ne oldu da döndün dönek
Sende gel cnmNe oldu da döndün dönek
Aynı taraftayız bu seferAleyna
Tarihi bir an yaşanıyor şu an. 😱Tek bu değil diğer gruptada destekliyoruz Ayrıca 2.turdan beridir destekliyorum görmemişsiniz
Tilki Kız cıyız artık bizde @Forumdash @serhatt @turkuazz @dreamy @xemrexxx @sokak sanati
Tek bu değil diğer gruptada destekliyoruz Ayrıca 2.turdan beridir destekliyorum görmemişsiniz
Tilki Kız cıyız artık bizde @Forumdash @serhatt @turkuazz @dreamy @xemrexxx @sokak sanati
Ben şok şuan😱
UTKU BEYCİĞİM... ??? @MasacRE
Yahu desteklediği falan yok Aleyna'yı, inanmayın şu kıza Totem falan yapıyor herhalde kendinceTarihi bir an yaşanıyor şu an. 😱
Oy vermemişsin. İnanmayın @dreamy Edise vermiş oy görülüyor hepsi
Aaa moruk abicim @Forumdash da sevinmişti giderayak @Sherlock @dreamyYahu desteklediği falan yok Aleyna'yı, inanmayın şu kıza Totem falan yapıyor herhalde kendince
Bi an beni sattığını düşünmüştümAaa moruk abicim @Forumdash da sevinmişti giderayak @Sherlock @dreamy
Aaa neyse oy vermedimi ecünnü avcısı @serhatt da bilsinde yoldan çıktık sanmasın ve tilki kız avcısı @turkuazz
Aaa olur mu öyle şeyBi an beni sattığını düşünmüştüm
Olursa geberirsin zatenAaa olur mu öyle şey
Zirveyi göstermicek işte Biliyorum bacımın ufak tefek cinayetleriniYahu desteklediği falan yok Aleyna'yı, inanmayın şu kıza Totem falan yapıyor herhalde kendince
Ne güzel sevinmiştin oy verdim diye abicim kısa mutluluklarda iyidirZirveyi göstermicek işte Biliyorum bacımın ufak tefek cinayetlerini