2018 En Favori Şarkı 2018 | 2.Tur | B Grubu

Hangi 3 Şarkı 3.Tura Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,444
Puanı
1,060
Fav10'un artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl sekizinci kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde 2.tur ile devam ediyoruz .

3.Tura yükselmesini istediğiniz 3 şarkıya oy verebilirsiniz.

Anket süresi 3 gündür.

Gülşen - Delikanlım

İrem Derici - Yanlış Alarm

Ziynet Sali - Deli Divanenim

Mustafa Sandal - Aşk Kovulmaz

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor

Enbe Orkestrası ft. Bengü & Doğukan Medetoğlu - Yorma

68932

• Harika
Reactions: Çiğdem
Yanlış Alarm
Deli Divanenim
Tarifi Zor

Aşk Kovulmaz zor gruba düşmüş. :( @Çiğdem
İkinci turda iyi Aşk Kovulmaz için :A :A :A

Ben tüm yaptığım etkinlikleri üşenmeyip kağıtlara tek tek yazıp tek tek kura çekiyorum hiç hak geçmemesi için hiç buna uymayan bir etkinliğim olmadı diğer kura şekilleri içime sinmiyor :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
İkinci turda iyi Aşk Kovulmaz için :A :A :A

Ben tüm yaptığım etkinlikleri üşenmeyip kağıtlara tek tek yazıp tek tek kura çekiyorum hiç hak geçmemesi için hiç buna uymayan bir etkinliğim olmadı diğer kura şekilleri içime sinmiyor :A :A :A
İnternette kura çekmek için siteler yok muydu oradan daha kolay olmaz mı. :A

• Güldürdün
İnternette kura çekmek için siteler yok muydu oradan daha kolay olmaz mı. :A
Aaa işte onlar içime sinmiyor :F Çok adaletli kura çektiğini sanmıyorum başa yazdıkların sıralanıyor yan yana öyle ona benzer hosuma gitmeyen bişielr görmüştüm :A Ne kadar zahmetlide olsa ben kağıt sistemiye kendim yapıyorum en adili bu benim gözümde :A :A :A

• Güldürdün
Aaa işte onlar içime sinmiyor :F Çok adaletli kura çektiğini sanmıyorum başa yazdıkların sıralanıyor yan yana öyle ona benzer hosuma gitmeyen bişielr görmüştüm :A Ne kadar zahmetlide olsa ben kağıt sistemiye kendim yapıyorum en adili bu benim gözümde :A :A :A
Sen daha iyi bilirsin ama sana da yazık altı üstü forumdaki bir etkinlik kendini bu kadar uğraştırma :F

• Güldürdün
Sen daha iyi bilirsin ama sana da yazık altı üstü forumdaki bir etkinlik kendini bu kadar uğraştırma :F
Aaa evet ama ben olaya öyle bakmıyorum çok etkinlik yaptım onun dısında müzikle ilgili MS dısında keserek hazırlayarak videolarla çok zahmetli çalışmalar yaptım devamda ediyorum yanı foruma sanırım zahmetsiz bişi yapmadım burayı ben forum olarak görmüyorum yanı ikinci ailem olarak görüyorum her emeğide hak ediyor burası reel zamanımdan işte çalısıyor gibi saatlerimi burada yapıcam şeylere çok harcadım asıl maraton ağustosta yine baslıcak zaten :Z:Z:Z

• Harika
Gülşen - Delikanlım
İrem Derici - Yanlış Alarm
Ziynet Sali - Deli Divanenim

• Harika
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...