2018 En Favori Şarkı 2018 | 2.Tur | A Grubu

Hangi 3 Şarkı 3.Tura Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O da çok güzel değildi gerçi ama Cevapsız Çınlama en azından dinlenebiliyordu yemeğin çiğnenmesi gibi :F :F :F

Ama o şarkıdan sonra hep daha kötü nasıl yaparım yarışına girdi tek şarkılık olarak kalacak gözümde :A :A :A @Sherlock @dreamy @turkuazz @kerem
Cevapsız çınlama şarkılarının en iyisi öbür şarkıları yapmasada olurdu Aleyna tek şarkılık bıraksaydı daha iyi akılda kalırdı :A :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Cevapsız çınlama şarkılarının en iyisi öbür şarkıları yapmasada olurdu Aleyna tek şarkılık bıraksaydı daha iyi akılda kalırdı :A :A
Gerçekten adil gözle bakıyorum diğer işlerini hiç sevemedim ilk şarkının albenisi vardı en azından :A :A :A

Ama günümüzün insanlarına ne verirsen beğeniyorlar yanı iyi birşey yapmak zorunda değiller :A :A :A

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Gerçekten adil gözle bakıyorum diğer işlerini hiç sevemedim ilk şarkının albenisi vardı en azından :A :A :A

Ama günümüzün insanlarına ne verirsen beğeniyorlar yanı iyi birşey yapmak zorunda değiller :A :A :A
Cevapsız çınlama başarılı şarkıydı onunda hakkını fazlasıyla mesajlarda yazdık buda tarafsız bulunduğumuzun kanıtıdır. Ancak öbür şarkıların bunu karşılayamadığıda bariz ortadadır o açıdan tek şarkılık kaldı.dediğin şekilde şarkı iyi yada kötü olsun insanlar beğeniyorlar çünkü şarkıya bakmıyorlar :A :A :A

• Harika
Cevapsız çınlama başarılı şarkıydı onunda hakkını fazlasıyla mesajlarda yazdık buda tarafsız bulunduğumuzun kanıtıdır. Ancak öbür şarkıların bunu karşılayamadığıda bariz ortadadır o açıdan tek şarkılık kaldı.dediğin şekilde şarkı iyi yada kötü olsun insanlar beğeniyorlar çünkü şarkıya bakmıyorlar :A :A :A
Nerdeyse 20 yıl önceden adamlar günümüzün olayını anlatmışlar :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Turkuazz
Simge - Öpücem
Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız
Tuğçe Kandemir - Bu Benim Öyküm

• Harika
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...