Afferim alamancıOff yeter, küçük çocuklardan bahsetme bana.
Afferim alamancıOff yeter, küçük çocuklardan bahsetme bana.
Cevapsız çınlama şarkılarının en iyisi öbür şarkıları yapmasada olurdu Aleyna tek şarkılık bıraksaydı daha iyi akılda kalırdı
Gerçekten adil gözle bakıyorum diğer işlerini hiç sevemedim ilk şarkının albenisi vardı en azındanCevapsız çınlama şarkılarının en iyisi öbür şarkıları yapmasada olurdu Aleyna tek şarkılık bıraksaydı daha iyi akılda kalırdı
Cevapsız çınlama başarılı şarkıydı onunda hakkını fazlasıyla mesajlarda yazdık buda tarafsız bulunduğumuzun kanıtıdır. Ancak öbür şarkıların bunu karşılayamadığıda bariz ortadadır o açıdan tek şarkılık kaldı.dediğin şekilde şarkı iyi yada kötü olsun insanlar beğeniyorlar çünkü şarkıya bakmıyorlarGerçekten adil gözle bakıyorum diğer işlerini hiç sevemedim ilk şarkının albenisi vardı en azından
Ama günümüzün insanlarına ne verirsen beğeniyorlar yanı iyi birşey yapmak zorunda değiller
Nerdeyse 20 yıl önceden adamlar günümüzün olayını anlatmışlarCevapsız çınlama başarılı şarkıydı onunda hakkını fazlasıyla mesajlarda yazdık buda tarafsız bulunduğumuzun kanıtıdır. Ancak öbür şarkıların bunu karşılayamadığıda bariz ortadadır o açıdan tek şarkılık kaldı.dediğin şekilde şarkı iyi yada kötü olsun insanlar beğeniyorlar çünkü şarkıya bakmıyorlar
Şimdiki şarkıcıların bazılarına söylüyorlarNerdeyse 20 yıl önceden adamlar günümüzün olayını anlatmışlar