Oda güzel ama Yankı ve son slow şarkısını çok beğeniyorum ben.Prens Prenses harcandı
Oda güzel ama Yankı ve son slow şarkısını çok beğeniyorum ben.Prens Prenses harcandı
Bence ben yokken popülerliğin Yok olduğu İçin gündeme gelmeye çalışıyorsunBu lafı ben daha çok kullanıyordum.
Yankıda sanırım Sılaya elenmiştiOda güzel ama Yankı ve son slow şarkısını çok beğeniyorum ben.
Yok ben tam tersi etki edeceğini düşünüyorum.
Sen eskidin artık yeni yüzler lazım.Bence ben yokken popülerliğin Yok olduğu İçin gündeme gelmeye çalışıyorsun
Simge ve Aleyna kalırsa Aleyna derimYankıda sanırım Sılaya elenmişti@denizz19
Bu şarkısıda güzel bakalım gerçi Tilki Kız dısında kimin kazandığının önemi yok bir rezilliğe imza atmayalımda diğer 3 şarkıcıda kazansa olur
Ben eskimem rahat ol sen her daim yenilenen halimle karşında dururum senin. Ama senin belli ki pek havan kalmamış forumdaSen eskidin artık yeni yüzler lazım.
Aaa Simgenin Miş Mişin de bile savunuyordun bana karşıSimge ve Aleyna kalırsa Aleyna derim
Simgenin şarkılar anlık güzel geliyor bana sonra sıkılıyorum çok tek düze her şarkısı aynı gibiAaa Simgenin Miş Mişin de bile savunuyordun bana karşı
Ya allah aşkına sen ve yenilenmek.Ben eskimem rahat ol sen her daim yenilenen halimle karşında dururum senin. Ama senin belli ki pek havan kalmamış forumda
2 etkinliktir Sılaya rakip oldu diye değil yanıSimgenin şarkılar anlık güzel geliyor bana sonra sıkılıyorum çok tek düze her şarkısı aynı gibi
İlk sen laf attın masum pozu çizme hemenYa allah aşkına sen ve yenilenmek.Başka ilgi alanlarım olduğu için olabilir mi?
şaka maka da derdim filan yok senle yine başladın çekemiyorsun yok edemiyoruz tarzı 9999 kez yazdığın mesajlar. zaten tek derdim de senle kavga etmek. normal konuşacaksan konuş benle.yok diyorsan cevap vermezsin bende sana vermem.
Yok valla değil2 etkinliktir Sılaya rakip oldu diye değil yanı
Etiket yapmasam da niye yapmadın dersin senGelir gelmez başladı çağırmalara yaw bin keremi demem lazım bi sılacı olarak bana deme diye yahu
Aferin akıllı çocukBen bu yorumu görmeden oyumu vermişim bile zaten
Etiket yapmasam da niye yapmadın dersin sen
Aferin akıllı çocuk
Ben bu yorumu görmeden oyumu vermişim bile zaten
Simge'ye vermiş oy, Sıla'ya değilEtiket yapmasam da niye yapmadın dersin sen
Aferin akıllı çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?