bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,492
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
@Dosi ciğim TPM'nin yüz akı Hande'ye oy verir Fazla debelenme hem ben daha oy kullanmadım
Yok @Dosi sevmez öyle hareketli şarkıları, ikimiz bir olursak göndeririz senin oyun kurtarmaz
Iyiki oylamadığımı belirttimHareketli şarkılarla @Dosi haleti ruhiyesinde bambaşka yolculuklara cıkıyor artık Onu bul yolculuktan alı koyamazsın
Hiiiç kafanı yorma, direkt bas Hande'ye oyunu geçIyiki oylamadığımı belirttim
En zor grup bu benim için. Hepsini top10da listeme koymuşluğum var.
Koray Avcı zaten şansı kalmamış. Eray Üner almış başını giitmiş. Diğer hepsi oy vereceğim kişiler ama bu dakikada birilerini ön plana almalıyım tur atlaması için
9 olan herkese oy verip son golü sen veya @MasacRE- nin atışını beklerim belki ama içlerinden birinin muhakkak tur atlamasını istiyorum.Hiiiç kafanı yorma, direkt bas Hande'ye oyunu geç
Tamam tamam hayır yok senden de Zorlamıcam9 olan herkese oy verip son golü sen veya @MasacRE- nin atışını beklerim belki ama içlerinden birinin muhakkak tur atlamasını istiyorum.
Aa saati sahur zamanıma denk geliyor. Ozamanamı bıraksam acaba
Verdim oyları, bu grupta oy vermedim Hande'ye ama bir grupta oy atmak zorunda kaldım yine o kadar berbat bir gruptu ki mecbur kaldık @Forumdash Bakıcaz Artık'a attım bu aradaHandeyi kurtar da @Forumdash çatlasın
Burada Handeyi elemişsin @Forumdash daha sana bakmazVerdim oyları, bu grupta oy vermedim Hande'ye ama bir grupta oy atmak zorunda kaldım yine o kadar berbat bir gruptu ki mecbur kaldık @Forumdash Bakıcaz Artık'a attım bu arada
@Forumdash oy kullanmadı ki, yarım saat içinde gelip oyunu kullanırsa kurtarır Hande'sini Ha gelmezse de onun sevgisi yalan demektir, bak ben kaçırmadım Aleyna'cığıma attım oyumuBurada Handeyi elemişsin @Forumdash daha sana bakmaz
Senin kadar Handeci değil demek ki @Forumdash@Forumdash oy kullanmadı ki, yarım saat içinde gelip oyunu kullanırsa kurtarır Hande'sini Ha gelmezse de onun sevgisi yalan demektir, bak ben kaçırmadım Aleyna'cığıma attım oyumu
Seni 1 diss ile geçersem seve seve hatırlatırımBu olmamışı unutma
Unuttum misafirim vardı @MasacRE- nasıl bir hasetlikteyse artıkSenin kadar Handeci değil demek ki @Forumdash
Teşekkürler ama eşitlemişsinBu kıyağımı unutma @MasacRE-
Aa şu memnuniyetsizliğe bak. Ben oylamasam eleniyordu Pişman ettirdin
Başkasına oy vermedin tek Handem'e mi verdin oyu? Tamam gönlünü almak için arabesk bi şarkı seç bi dahaki tura ona oy vericemAa şu memnuniyetsizliğe bak. Ben oylamasam eleniyordu Pişman ettirdin
@MasacRE- hepsine oy verip tek Hande'ye oy vermemiş ve o 9 oyda kaldı.
İstersen tek tek kontrol et, ben tek 1 oy kullandım oda Hande'ye verip diğerleriyle eşitlik sağlattırdım. Bir başkasınada oy verseydim Hande eleniyordu.
Edit:
Hatta dur, al sana kanıtım. Daha ne yapayım??
Ekli dosyayı görüntüle 59486
Arabeskmi, varmı ki öyle şarkılar bu oylamada?Başkasına oy vermedin tek Handem'e mi verdin oyu? Tamam gönlünü almak için arabesk bi şarkı seç bi dahaki tura ona oy vericem
Arabesk dediysem slow da olabilir İlla İntizar, Ebru gibi değil Pop adı altında arabeske bağlayanlar Sıla, listede olan Koray Avcı gibiArabeskmi, varmı ki öyle şarkılar bu oylamada?
Yok başka bir zamana saklıyayım hakkımı
Bu arada 1 dakika kala oyladım
Son dakikaya kadar seni bekledim. Eğer oylama yapmış olsaydın yine Hande'ye oy verecektim ama yanına 1-2 şarkı daha seçecektim. Sen olmayınca tek kullanmak zorunda kaldım
Yalnız şuda var, çok fazla eşit olan şarkı olduğu için belki hepsine tur attırmak yerine önceki turdaki oylama sayılarına bakılabilir
Yok ben bu etkinlikte kullanmayayım hakkımı. Sıla birinci olur zaten.Arabesk dediysem slow da olabilir İlla İntizar, Ebru gibi değil Pop adı altında arabeske bağlayanlar Sıla, listede olan Koray Avcı gibi