2017 En Favori Şarkı 2017 | 1.Tur | E Grubu

Hangi 6 Şarkı 2.Tura Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Forumdash çıkıp oy toplayarak yarışma kazandıramaz zaten, o işin manyağı iki kişi var forumda sadece, onların dışındakiler beceremez
Aaa böyle daha iyi tabi baskısız

Yinede final turlarına ortalık yine karışacak gibi ona uyun kuralar çıkacak gibide hissediyorum şimdiden

Yinede final turlarına ortalık yine karışacak gibi ona uyun kuralar çıkacak gibide hissediyorum şimdiden
@denizz19 un askerde olduğu zamana denk gelmesi iyi oldu, bütün kavga gürültü oradan çıkacaktı çünkü Sıla'ya karşı diğerleri şeklinde
Gerçi oradan da yetişiyor buralara çakma asker ama gece saatlerinde girmesine imkan yok neyse ki

@Forumdash çıkıp oy toplayarak yarışma kazandıramaz zaten, o işin manyağı iki kişi var forumda sadece, onların dışındakiler beceremez

İşin gırgırındayım ben yaa öyle oy verdin oy vermedin derdine düşmem
Sanki kazansa ihya mı olacam, kazansa havasını bile atamam be

Aaa vlla Sıla kiminle karşılarsa Çeyrekten itibaren @denizz19 Vs @bazinga eşleşmeleri hep görecez gibi görünüyor
Admin olunca boynumuz kıldan ince biz kaçarız konudan onlar napıyorsa yapsınlar

İşin gırgırındayım ben yaa öyle oy verdin oy vermedin derdine düşmem
Sanki kazansa ihya mı olacam, kazansa havasını bile atamam be
En güzeli o zaten boşver
Millet yesin birbirini, biz çerezimizi, mısırımızı alıp onları izleyelim

Aaa vlla Sıla kiminle karşılarsa Çeyrekten itibaren @denizz19 Vs @bazinga eşleşmeleri hep görecez gibi görünüyor
Admin olunca boynumuz kıldan ince biz kaçarız konudan onlar napıyorsa yapsınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...