10 Gruptan oluşuyor ilk tur cnm. Yarın gecede diğer 5 grup gelecekKız bacım Hande'min Bakıcaz Artık'ını göremedim @Çiğdem-
10 Gruptan oluşuyor ilk tur cnm. Yarın gecede diğer 5 grup gelecekKız bacım Hande'min Bakıcaz Artık'ını göremedim @Çiğdem-
Ohh iyi içime su serpildi. Yılın şarkı nasıl olamaz dedim bian😱 @Billy Kane10 Gruptan oluşuyor ilk tur cnm. Yarın gecede diğer 5 grup gelecek
Aaa Bakıcaz Artıkı almasak Handenin en büyük fanı @MasacRE- etkinliği basardı zatenOhh iyi içime su serpildi. Yılın şarkı nasıl olamaz dedim bian😱 @Billy Kane
Ohh iyi içime su serpildi. Yılın şarkı nasıl olamaz dedim bian😱 @Billy Kane
Forumdash bunun şakasına bile dayanamıyor, deme öyle şeylerAaa Bakıcaz Artıkı almasak Handenin en büyük fanı @MasacRE- etkinliği basardı zaten
El birliğiyle beni kalpten götüreceksiniz. 1000 yaşıma basmama şu kadar sene varken @Çiğdem-Forumdash bunun şakasına bile dayanamıyor, deme öyle şeyler
El birliğiyle beni kalpten götüreceksiniz. 1000 yaşıma basmama şu kadar sene varken @Çiğdem-
Hahahah Aaa köprüden geçene kadar diye bir söz var ayoll Etkinlik bitene kadar kullan Masacreyi ondan sonra Handeyi ismini bile anmasına yasak edersinForumdash bunun şakasına bile dayanamıyor, deme öyle şeyler
El birliğiyle beni kalpten götüreceksiniz. 1000 yaşıma basmama şu kadar sene varken @Çiğdem-
İlk turdan sonra oy çıkmaz benden Hande'ye, hiç uğraşmasın boşuna Forumdash başkalarına yönelsinHahahah Aaa köprüden geçene kadar diye bir söz var ayoll Etkinlik bitene kadar kullan Masacreyi ondan sonra Handeyi ismini bile anmasına yasak edersin
Zaten senin oyunu istemiyor gibi @Forumdashİlk turdan sonra oy çıkmaz benden Hande'ye, hiç uğraşmasın boşuna Forumdash başkalarına yönelsin
@Forumdash çıkıp oy toplayarak yarışma kazandıramaz zaten, o işin manyağı iki kişi var forumda sadece, onların dışındakiler beceremezZaten senin oyunu istemiyor gibi @Forumdash
Aaa böyle daha iyi tabi baskısız@Forumdash çıkıp oy toplayarak yarışma kazandıramaz zaten, o işin manyağı iki kişi var forumda sadece, onların dışındakiler beceremez
@denizz19 un askerde olduğu zamana denk gelmesi iyi oldu, bütün kavga gürültü oradan çıkacaktı çünkü Sıla'ya karşı diğerleri şeklinde Gerçi oradan da yetişiyor buralara çakma asker ama gece saatlerinde girmesine imkan yok neyse kiAaa böyle daha iyi tabi baskısız
Yinede final turlarına ortalık yine karışacak gibi ona uyun kuralar çıkacak gibide hissediyorum şimdiden
@Forumdash çıkıp oy toplayarak yarışma kazandıramaz zaten, o işin manyağı iki kişi var forumda sadece, onların dışındakiler beceremez
İşin gırgırındayım ben yaa öyle oy verdin oy vermedin derdine düşmem Sanki kazansa ihya mı olacam, kazansa havasını bile atamam beAaa böyle daha iyi tabi baskısız
Yinede final turlarına ortalık yine karışacak gibi ona uyun kuralar çıkacak gibide hissediyorum şimdiden
Aaa vlla Sıla kiminle karşılarsa Çeyrekten itibaren @denizz19 Vs @bazinga eşleşmeleri hep görecez gibi görünüyor Admin olunca boynumuz kıldan ince biz kaçarız konudan onlar napıyorsa yapsınlar@denizz19 un askerde olduğu zamana denk gelmesi iyi oldu, bütün kavga gürültü oradan çıkacaktı çünkü Sıla'ya karşı diğerleri şeklinde Gerçi oradan da yetişiyor buralara çakma asker ama gece saatlerinde girmesine imkan yok neyse ki
En güzeli o zaten boşver Millet yesin birbirini, biz çerezimizi, mısırımızı alıp onları izleyelimİşin gırgırındayım ben yaa öyle oy verdin oy vermedin derdine düşmem Sanki kazansa ihya mı olacam, kazansa havasını bile atamam be
En güzeli o zaten boşver Millet yesin birbirini, biz çerezimizi, mısırımızı alıp onları izleyelim
Aaa sana oy dilen demiyoruz ama oy veren @MasacRE- e bir kesip yakmadığın kaldı havalar sıcaklamasa onuda yapardınyaİşin gırgırındayım ben yaa öyle oy verdin oy vermedin derdine düşmem Sanki kazansa ihya mı olacam, kazansa havasını bile atamam be
Yaz ateşi daha güzel olur Orman kamp ateşi niyetine... Marsmallow filan kızartıp SPN hikayeleri anlatırdıkAaa sana oy dilen demiyoruz ama oy veren @MasacRE- e bir kesip yakmadığın kaldı havalar sıcaklamasa onuda yapardınya
Ben burdayım tatlım rahat ol@denizz19 un askerde olduğu zamana denk gelmesi iyi oldu, bütün kavga gürültü oradan çıkacaktı çünkü Sıla'ya karşı diğerleri şeklinde Gerçi oradan da yetişiyor buralara çakma asker ama gece saatlerinde girmesine imkan yok neyse ki