Sana kütük diyoruz ama @S.G.A.T. yerin dibine girsin şuan vllaEvet bunların arasında Seksendört baya iyi kalmış, oy veririm ben Yalnız az oy almışlar, nerede bu Seksendört hayranları
kullandım
Yarın değilmiydi? Ben kendimi cmts gecesine ayarlamiştim. Neyse sabitliyim şurayı da unutmim
Cumartesi gecesindeyiz şuan zaten ayollYarın değilmiydi? Ben kendimi cmts gecesine ayarlamiştim. Neyse sabitliyim şurayı da unutmim
Tamam bee tağğmCumartesi gecesindeyiz şuan zaten ayoll
3:45 kadar süre var sen 3 olmadan oyla işte şuandan bismillah et bak yer cücesi @xemrexxx bile hemen oyladı onun gerisinde kalma
Verrim.
Aaa teşekkürler kardeşim ve abiciğimTamam bee tağğm
Diğer ödevimi yapamadım ama.Aaa teşekkürler kardeşim ve abiciğim
Hangisi cnm Burcumu yoksa Supernatural mı Spn çizgi filmli bölümü izleyecekti Atacan @ForumdashDiğer ödevimi yapamadım ama.
20dk senin hayatından bişey çalmaz @mrt-06 Kabız olmuşsun gibi düşünHangisi cnm Burcumu yoksa Supernatural mı Spn çizgi filmli bölümü izleyecekti Atacan @Forumdash
Çocuguyla izler artıkSonrada Ramazanda tekrar Supernaturala kaldığı yerdend evam ettirecez 2015 den beridir bu oğlana Supernatural izlettirmeye çalısıyorum ölmeden başarıcaz @mrt-06