batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,907
- Puanı
- 1,061
Keşke oyunu ona göre kullansaydın.2016'nın en iyi şarkısıdır belki de Yankı, kolay rakip demek gülünç olmuş.
Ama Yalın'ıma nasıl ihanet edebilirimKeşke oyunu ona göre kullansaydın.
Yalın' a burda destek olmaman şaşırttıAma Yalın'ıma nasıl ihanet edebilirim
Tatlıyla Balla da hala sıkılmadan dinlediğim şahane bir şarkı
Hem bak Simge öne geçmiş 2 oyla, burayı akışına bıraktım oy toplamıyorum Yalın'a, Simge'nin de hak ettiğini düşündüğüm için
Simge'nin bu şarkısını çok beğeniyorum biliyorsun. Ben Yalın için destek istesem şarkıya haksızlık edeceğimi düşündüm ve bu yüzden akışına bırakmaya karar verdim.Yalın' a burda destek olmaman şaşırttıArada sadece 2 oy var.
Finali hatta kazanmayı hakeden bir şarkı.
Yalın dedim tabiki.
Hakikaten Yalına destek olmaman şaşırttı Yankı final adayımdı benimde ama Yalınında finali hak ettiğini düşündüğüm için Yalına oy kullandım iki şarkı kalite yönünden birbiriyle çok yakın aslındaSimge'nin bu şarkısını çok beğeniyorum biliyorsun. Ben Yalın için destek istesem şarkıya haksızlık edeceğimi düşündüm ve bu yüzden akışına bırakmaya karar verdim.
Simge'ye sahip çıkacak birisi de yok, haksızlık olurdu
Simge gibi hoş ve güzel bir bayana karşı çalışma yapamadım, içim elvermediHakikaten Yalına destek olmaman şaşırttı Yankı final adayımdı benimde ama Yalınında finali hak ettiğini düşündüğüm için Yalına oy kullandım iki şarkı kalite yönünden birbiriyle çok yakın aslında
Niye yapmadı acabaHakikaten Yalına destek olmaman şaşırttı Yankı final adayımdı benimde ama Yalınında finali hak ettiğini düşündüğüm için Yalına oy kullandım iki şarkı kalite yönünden birbiriyle çok yakın aslında
Simgeye ben sahip çıkarım tabikiSimge'nin bu şarkısını çok beğeniyorum biliyorsun. Ben Yalın için destek istesem şarkıya haksızlık edeceğimi düşündüm ve bu yüzden akışına bırakmaya karar verdim.
Simge'ye sahip çıkacak birisi de yok, haksızlık olurdu
Simgeyi sevmem ama bu şarkısı şampiyonluk adayımdı yinede bu tura dokunmucam nasılsa böyle durumlar iyi @Harunnn60Simge gibi hoş ve güzel bir bayana karşı çalışma yapamadım, içim elvermedi@Çiğdem-
Sen diğer tura dokun yeter, ben Yalın'ın acısını yaşamaya razıyımSimgeyi sevmem ama bu şarkısı şampiyonluk adayımdı yinede bu tura dokunmucam nasılsa böyle durumlar iyi @Harunnn60
Biraz acımasız olmak zorundasın hep centilmen ve hep temiz hep onlar kazanır ve hep ezerler benden demesiSen diğer tura dokun yeter, ben Yalın'ın acısını yaşamaya razıyım
Kahrolsun şu centilmenliğim@EFE UYSAL
Biraz acımasız olmak zorundasın hep centilmen ve hep temiz hep onlar kazanır ve hep ezerler benden demesi
sende yankıyı tutmuyormusun zaten efe sanada yarıyor işteSen diğer tura dokun yeter, ben Yalın'ın acısını yaşamaya razıyım
Kahrolsun şu centilmenliğim@EFE UYSAL
Abisine hayat dersleri veriyorsende yankıyı tutmuyormusun zaten efe sanada yarıyor işte
@Harunnn60 da sana çelme takıyormuş acımasız bir dünyadayız sonuctaAbisine hayat dersleri veriyor
Yankı çok sevdiğim bir şarkıdır ve 2016'ya da damgsını vurdu kesinlikle, Yalın'a oy toplasaydım hakkını yemiş olacaktım vicdanım rahat etmezdi sonra@Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?