hahhaha ayyy kış bitiyor cnm şimdi senin fok balığı oalrak uykuya dalman lazım gelecek kış ayına kadaryazışırken uyumuşum
hahhaha ayyy kış bitiyor cnm şimdi senin fok balığı oalrak uykuya dalman lazım gelecek kış ayına kadaryazışırken uyumuşum
aynen bizim tür yaz sıcağına dayanıksız kışın hareketleniyoruz zaten temmuza doğru tam sıcaklar basar araki bulasın benihahhaha ayyy kış bitiyor cnm şimdi senin fok balığı oalrak uykuya dalman lazım gelecek kış ayına kadar
HAHAHHA ayy evet yaz ayları yoksun sen sonbahara geliyorsun uykuya dalıyorsun kesiaynen bizim tür yaz sıcağına dayanıksız kışın hareketleniyoruz zaten temmuza doğru tam sıcaklar basar araki bulasın beni
Öyle bir şey söz konusu bile olamaz@Bully ben yarışmadan ihraç mı edildim biri açıklasın şu zıppıra
O zaman sokak çocuğu duysun da çatlasınÖyle bir şey söz konusu bile olamaz
Benim etkinliği tek başıma yapacak vaktim yoktu, hatta bana kalsa yapmayacaktım Ama Çiğdem etkinliği yapmayı çok istiyordu, ben de etkinliğin geçen seneki sunucusu olarak ona yardımcı oldum işte olay bundan ibarettir
2015 etkinliğinde oy verdimmi bilmiyorum. Belkide öylesine oyladigim zamanlar olmustur.
Zaten eylulden itibaren yarismalara tam anlamiyla katilim yapmistim. Bu etkinlik hakkinda pek bir fikrim yok.
Basarilar
Bu sene Harunun yaptigina katildim zaten özelden katilim olmustu. Geçen sene neredeyse kimseyle muhabettim yoktu zaten haftada 1-2 kere girerdimYabancı etkinliğine gelmiştin galiba. 1-2 oy verdiği o hatırlıyorum.
Bu sene Harunun yaptigina katildim zaten özelden katilim olmustu. Geçen sene neredeyse kimseyle muhabettim yoktu zaten haftada 1-2 kere girerdim
Çok tşşk cnm birazdan bakıcam neyleri oylamışsınİlk oylarımı kullandım güzel bir etkinlik olacak.
@Çiğdem- sen zaten yarışma yönetmede oldukça iyisin. Bununda üstesinden gelirsin.
Üzerimde ölü toprağı atmaya çalışıyorum. @sokak sanatiÇok tşşk cnm birazdan bakıcam neyleri oylamışsın
sen çokta bu hayattan göcüp öcü olmuşsun ayollÜzerimde ölü toprağı atmaya çalışıyorum. @sokak sanati