Valla bizde ortam böyle, ister beğen ister beğenme.Bedel ödetirim.
Neyse bu gecenin hezimetini bi atlat sonra gel. Simge önde.
Valla bizde ortam böyle, ister beğen ister beğenme.Bedel ödetirim.
En çok da sen sinir ettin beni yerli dizilerle alakan olmamasına rağmen gittin @sokak sanati nın gazıyla Emire oy attın
La bu @sokak sanati manyağını tanımıyor musun sen bizde kim var öyle oy toplayacakBaşrol oyuncusu Ulusoy, yan roldeki Kozcuoğlu'na mı yenildi?Oy toplayıp birlik olamadıysanız suçlu sizsinizdir.
En çok da sen sinir ettin beni yerli dizilerle alakan olmamasına rağmen gittin @sokak sanati nın gazıyla Emire oy attınBen de karşılıj olarak @denizz19 ile anlaşıp Sıla'ya oy verdim yoksa oy kullanmayacaktım. Simge kaybederse Tolstoyu suçlayın @Harunnn60
Ya benim suçum neEn çok da sen sinir ettin beni yerli dizilerle alakan olmamasına rağmen gittin @sokak sanati nın gazıyla Emire oy attınBen de karşılıj olarak @denizz19 ile anlaşıp Sıla'ya oy verdim yoksa oy kullanmayacaktım. Simge kaybederse Tolstoyu suçlayın @Harunnn60
La bu @sokak sanati manyağını tanımıyor musun sen bizde kim var öyle oy toplayacak
İşte o da senin gazınla oluyor aynı anlama geliyorYok o kardeşimiz bizi sever. Gaz vermeme gerek yok. Sözü vardı. Yani Simge dersem Emir diyecekti. Dedi dedim.
Komik değil
Biz istişare yapıyoruz zaten, İzmir oyları henüz gelmedi. Meraklanmayın, biz kazandık.
Yiğitle konuşuyorum iftira atma
Adam kaldı mı.Biz istişare yapıyoruz zaten, İzmir oyları henüz gelmedi. Meraklanmayın, biz kazandık.
Kanka bırak ya bize diyorlar kendileri oy istiyorlarBiz istişare yapıyoruz zaten, İzmir oyları henüz gelmedi. Meraklanmayın, biz kazandık.
Sen merak etme aslanım, biz de adam bitmez.Adam kaldı mı.
Acil durum toplantısı yapmamız lazım, geçersiz oylar olduğunu düşünüyorum.Kanka bırak ya bize diyorlar kendileri oy istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?