2016 En Favori Şarkı 2016 | Büyük Final | Afitap vs Yankı

Sizce 2016'ın En Favori Şarkısı Hangisi?

• Sıla - Afitap

Oy: 25 51.0%
  • Simge - Yankı

Oy: 24 49.0%

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060

En Favori Şarkı 2016'da 120 şarkı arasından sizlerin oylarıyla iki şarkı adını finale yazdırmayı başardı.

Durum Leyla şarkısını eleyen Afitap ve Tatlıyla Balla şarkısını eleyen Yankı büyük finale kaldılar

Final oylamasında daha çok oyu alan taraf, En Favori Şarkı 2016'ın kazananı olacak.

Afiş için @Harunnn60 a ve yardımları içinde @Bully a teşekkürler

Sıla- Afitap

Simge - Yankı

Ben de final Yalın ile olacak sandım bu turdan entrika, kaos çıkmaz ne yazık ki boşuna çekirdek almışım.

Hadi bakalım ama diğer tur kadar olmayacağı aşikar.

Bu ne böyle ergenler gibi.
Ben Kırgın Çiçekler nefretim uğruna izlemediğim 46'yı finale çıkarmış insanım, hiç belli olmaz bu işler

Aynen forum yarışmalarında yarı finaller daha heyecanlı oluyor genelde, ama Sıla finale çıktığı için bu final de heyecanlı ve çekişmeli geçecektir

@destere ile küsmesem kazanacaktı. 2 trip attım geri adım attı.

Bu arada oy vermedim. Vermeyi düşünmüyorum.

Arada ergenlik iyidir, ne bu sendeki ciddiyet öğlen de @Yiğitt'in üzerine yürüyordun neredeyse.
Bugün özel günümdeyim.

Fakat bunda kaybedersen kardeşim büyük yenilgi olmuş olacak hem Yalın hem Gökhan elendi çünkü.

İlginçmiş.

Bugün özel günümdeyim.

Fakat bunda kaybedersen kardeşim büyük yenilgi olmuş olacak hem Yalın hem Gökhan elendi çünkü.

İlginçmiş.
Afitap da iyi şarkı ama Yankı sonuna kadar hak ediyor en iyi şarkı seçilmeyi

Simge bir daha asla üstüne çıkamayacak bu şarkının
aa yalnız sılanın engerek şarkısını yalın elemişti ateşle oynamayıda durum leyle elemişti sanırım afitaıda eliyordu nerdeyse çeyrekteki oy avantajıyla okadarına izin vermedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...