2016 En Favori Şarkı 2016 | 2.Tur | J Grubu

Hangi 3 Şarkı 3.Tura Yükselsin

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aman ben en azından iyi olduğunu biliyoruz anlamında dedim, adam ne komplo teorileri üretti bir anda :F Kafa nelere çalışıyor :A

İnşallah bir sıkıntısı yoktur, çünkü zorunlu olmadıkça böyle aralar vermezdi o :(
allah korsusun tabiki hogathaya bişey olursa ben naparım (bir kere evde kalırım :) )
ama madem durumu kötü face de ne arıyor:) yani insanın aklına kötü kötü şeylerin gelmesi çok normal :)

allah korsusun tabiki hogathaya bişey olursa ben naparım (bir kere evde kalırım :) )
ama madem durumu kötü face de ne arıyor:) yani insanın aklına kötü kötü şeylerin gelmesi çok normal :)
Acil bir işi çıkmıştır da girmiştir, gühahını alma kızcağızın. ss

Aman ben en azından iyi olduğunu biliyoruz anlamında dedim, adam ne komplo teorileri üretti bir anda :F Kafa nelere çalışıyor :A

İnşallah bir sıkıntısı yoktur, çünkü zorunlu olmadıkça böyle aralar vermezdi o :(
üzülme face girmiş demekki iyi.
ben anketleri hep unutuyorum. eskilere baktımda oylasaydım üst tura çıkacak şarkılar varmış elenenlerden

üzülme face girmiş demekki iyi.
ben anketleri hep unutuyorum. eskilere baktımda oylasaydım üst tura çıkacak şarkılar varmış elenenlerden
bu şarkıyı bile elemiş hainler keşke oy kullansaydın :) gerçi kullansanda gidip pis şeyler seçerdinde neyse :)

Acil bir işi çıkmıştır da girmiştir, gühahını alma kızcağızın. ss
inşallah öyle diyelim öyle olsun:) yinede aklıma kötü kötü fikirler gelmesine engel olamıyorum :))

şarkı zayıf ama kendisi zayıf değil onuda eklemek lazım puana :)

bu arada @Çiğdem- bugün nerelerde hiç bana laf atmamış büyük bir eksiklik hissettim:)

aaa @destere çok pot kırmış ama bugün nerelerde hiç bana laf atmamış büyük bir eksiklik hissettim:) bu lafı dün akşamkı tüm potlarını telafi etmiş bazılarının hiç umrunda olmaz gelir gelmez gözlerinin beni araması eksikliğini hissettim sözü kalbimi çaldı hastalanınca duygusal yönlerim neşemin üstüne çıkıyor :bhr:

aaa @Bully de ayrı bir teşekkürler çünkü annem kadar telaş etmiş gerçekten yani özel oalrak sevdiğini biliyordumda bukadar sevidiğini tahmin etmiyordum dost kötü günde belli olur diye boşuna dememişler :bhr::bhr::bhr:

aaa @destere çok pot kırmış ama bugün nerelerde hiç bana laf atmamış büyük bir eksiklik hissettim:) bu lafı dün akşamkı tüm potlarını telafi etmiş bazılarının hiç umrunda olmaz gelir gelmez gözlerinin beni araması eksikliğini hissettim sözü kalbimi çaldı hastalanınca duygusal yönlerim neşemin üstüne çıkıyor :bhr:

aaa @Bully de ayrı bir teşekkürler çünkü annem kadar telaş etmiş gerçekten yani özel oalrak sevdiğini biliyordumda bukadar sevidiğini tahmin etmiyordum dost kötü günde belli olur diye boşuna dememişler :bhr::bhr::bhr:

Kesinlikle, iyi günde herkes dost olur, öyle önemli olan kötü gün dostu olmaktır, böylece ne kadar sevildiğini de öğrenmiş oldun evet :A

En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle :bhr:

Kesinlikle, iyi günde herkes dost olur, öyle önemli olan kötü gün dostu olmaktır, böylece ne kadar sevildiğini de öğrenmiş oldun evet :A

En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle :bhr:
aaa evet ama sizin dostluğunuzdan hiç şüph etmemiştim zaten :bhr:

neyse hastalıktan baya duygusal modda kaldım iyileşir neşeme dönerim umarım :A size sonuclarda iyi eğlenceler yarın doktorada gidicem gelilmelerden haber ederim :A

aaa evet ama sizin dostluğunuzdan hiç şüph etmemiştim zaten :bhr:

neyse hastalıktan baya duygusal modda kaldım iyileşir neşeme dönerim umarım :A size sonuclarda iyi eğlenceler yarın doktorada gidicem gelilmelerden haber ederim :A
Arada duygusala bağlamak da iyi oluyor ama sen hep gül tabii :A

Doktora gidecek olmana sevindim, dediğim gibi daha hızlı iyileşirsin, tabii ki haberdar edeceksin :A

hemende şımarmış hogatha :) kimsenin seni beklediği veya özlediği yoktu işte öyle laf olsun diye söyledik sende hemen ciddiye almışsın laflarımızı:) biz @Bully ile öylesine geyik yapıyorduk işte:)

hemende şımarmış hogatha :) kimsenin seni beklediği veya özlediği yoktu işte öyle laf olsun diye söyledik sende hemen ciddiye almışsın laflarımızı:) biz @Bully ile öylesine geyik yapıyorduk işte:)
Aa hiç de değil ben çok merak ettim ve özledim cadımı :A

Aa hiç de değil ben çok merak ettim ve özledim cadımı :A
yarın bu mesajlarını bana karşı kullanmayı düşünüyorsan veya hogathanın kalbindeki köşkümüzü kapmaya çalışıyorsan hiç boşuna yorulma:) ben yarın bundan daha güzel iltifatlar yaparım hogathaya kızın ayağı yerden kesilir :))

yarın bu mesajlarını bana karşı kullanmayı düşünüyorsan veya hogathanın kalbindeki köşkümüzü kapmaya çalışıyorsan hiç boşuna yorulma:) ben yarın bundan daha güzel iltifatlar yaparım hogathaya kızın ayağı yerden kesilir :))
Yap, senin güzel iltifatlar yapman Çiğdem'in benim hakkımdaki düşüncelerini değiştirecek mi sanki :A Zaten önce batırdığın için o iltifatlar anca nötrlemiş olur onları :A

Batırmış her zamanki gibi ama gelir miyim ben hiç onun oyununa, seni savundum yine :A
aa ben @destere yi savunayım yokken oda ben yokken beni kötülesin ayoll sende beni savunuyorsun evet :bhr::bhr::bhr:

40 yılın başı iyi birşey söylüyor onuda sıvayıp batırıyor ayoll :A :A :A

aa ben @destere yi savunayım yokken oda ben yokken beni kötülesin ayoll sende beni savunuyorsun evet :bhr::bhr::bhr:

40 yılın başı iyi birşey söylüyor onuda sıvayıp batırıyor ayoll :A :A :A
İşte böyle de pis birisidir kendisi :A Senin kıymetin varken, yokken sallar da sallar, herkese aynısını yapıyor :A

Uzmanlık alanı sıvayıp batırmak zaten onun :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...