2016 En Favori Şarkı 2016 | 1.Tur | C Grubu

Hangi 6 şarkı üst tura çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyy nasıl pus tuzaklar bunlar.s.s Resmen şike yapacaksın. Sen elensede elenmedi falan dersin Mustafa için.:A
hhahaha bazı şarkıcıları metin belgesine büyük geçmişim oradan direk kopyaladım konulara yazıları küçültmeyede üşendim ayoll zaten 2-3 tanede var sadece ne bilim hemen gıcığın birisinini çıkıp milleti kışkırtmaya çalısıcağını :A

hhahaha bazı şarkıcıları metin belgesine büyük geçmişim oradan direk kopyaladım konulara yazıları küçültmeyede üşendim ayoll zaten 2-3 tanede var sadece ne bilim hemen gıcığın birisinini çıkıp milleti kışkırtmaya çalısıcağını :A

Huyum kurusun.:A
Daha dikkatli ol bana sunduğum işlerde. Ben @destere 'ye benzemem. Özen yoksa kalite yoksa çizerim:A

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama
Sertab Erener - Kime Diyorum
Bengü - Sığamıyorum
Güliz Ayla - İlk Öpücük Benden Olsun
Betül Demir - Aslan Payı
Atiye - Maazallah

1 Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama
2 Bengü - Sığamıyorum
3 HANDE YENER - EMRİNE AMADE kıskanç @sokak sanati @tolgab :A
4 Gokhan Özen - Eski Defter
5 Çisil Egeli - Bırak Acıları Ardında
6 Funda Arar - Ömrüme Yetiş

@sokak sanati

Yani acak ara favori burda belli, Atesle oynama tabiki:) tek ona oy atacaktim sonra birkac tane seceyim dedim.
Funda Ararda iyi ve nedense begenilmemis galiba :)
bu arada bu etkinligin adi En favori POP sarki'mi @Çiğdem- ? suana kadar baktimda 90% pop :)

Yani acak ara favori burda belli, Atesle oynama tabiki:) tek ona oy atacaktim sonra birkac tane seceyim dedim.
Funda Ararda iyi ve nedense begenilmemis galiba :)
bu arada bu etkinligin adi En favori POP sarki'mi @Çiğdem- ? suana kadar baktimda 90% pop :)
aa şimdi 2016 yılı içinde olan tüm şarkıları yarıştırıyoruz 120 taneyi aldık hemen hemen hepsini aldık gibi bu yıl daha doğrusu son yıllarda iyice pop ağırlıklı oldu malesef zaten kral tv müzik ödülleride son yıllarda başka kategori çıkmıyor diye daha yapılmıyor :A ve şöyle bir baktığımda sönük bir yıl geçirmişiz umarım 2017 yazı daha hareketli geçer :Z

Erol Evgin & Sıla - Ateşle
Simge - Kamera
Bengü - Sığamıyorum
Betül Demir - Aslan Payı

Simge - Kamera

Bengü - Sığamıyorum
Çisil Egeli - Bırak Acıları Ardında

HANDE YENER - EMRİNE AMADE

Tuğba Yurt - Güç Bende Artık

Atiye - Maazallah

Simge - Kamera

Bengü - Sığamıyorum

HANDE YENER - EMRİNE AMADE

ve sonunda C grubuna gelebildik @Çiğdem- üç gün sonra grupları tamamlarım artık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...