SIla - Engerek
Bengü - Hodri Meydan
Mustafa Ceceli - Emri Olur
Aynur Aydın - Damla Damla
bengüyü yazmamışsın kınıyorum seni
Ya evet bengüyü unuttum sonradan aklıma geldi ya
SIla - Engerek
Bengü - Hodri Meydan
zaten kızın destekçisi az sende unutursan nolacak hali bence listendeki kılçığı çıkar onun yerine bengüyü koy hem sana @Çiğdem- yardımcı olacaktır bu konudaYa evet bengüyü unuttum sonradan aklıma geldi ya
Ben oy verdiydim zaten
şarkıya bakmak lazım keçeliyi boşver şarkı kaliteli yani keçeliye rağmen şarkı farkını ortaya koyuyorBen oy verdiydim zaten
Dün Kenan bugün Ceceli sendeki bu parlak sevgisi gözlerimi yaşartmaya başladı Ama gruptan çıkamayacaklar gibi.
Ama halk kılçığı tercih etmiş yapacak bir şey yokşarkıya bakmak lazım keçeliyi boşver şarkı kaliteli yani keçeliye rağmen şarkı farkını ortaya koyuyor
hogathayada söylemiştim her gün bir grubu kurcalayacağım C grubuna anca yarın geçerimAma halk kılçığı tercih etmiş yapacak bir şey yok
Kalan 3 gruba da oylarını bekliyoruz 2 günün var
Neyse sana iyi sıvamalar ben Fi'nin 2.bölümüne geçeyim Serenay'ım beni beklerhogathayada söylemiştim her gün bir grubu kurcalayacağım C grubuna anca yarın geçerim
http://www.asyafanatikleri.net/woman-10-bolum-izle.htmlNeyse sana iyi sıvamalar ben Fi'nin 2.bölümüne geçeyim Serenay'ım beni bekler
oy değiştirmek bu etkinlikte yasak malesef cnm çünkü bu bana ait bir yarışma değil forumun etkinliğiSIla - Engerek
Bengü - Hodri Meydan
Zamanlaman harika cnm a grubunuda atlamaBirazdan tüm kategorileri oylayacağım.
Hande Yener - Mor
Ziynet Sali - Çeyrek Gönül
Emre Kaya - Dın Dın
Sıla - Engerek
Birazdan tüm kategorileri oylayacağım.
Hande Yener - Mor
Ziynet Sali - Çeyrek Gönül
Emre Kaya - Dın Dın
Sıla - Engerek
HAHAH aa doğru demet akalınıda pas geçiyor nurgülüde oyunculardan en azından seçici olmaya baslamıs artk @destereHande Yener yaşlı kaçar biraz onun için, ondan seçmemiştir
zaten kızın destekçisi az sende unutursan nolacak hali bence listendeki kılçığı çıkar onun yerine bengüyü koy hem sana @Çiğdem- yardımcı olacaktır bu konuda
ekle bengüyü oy değiştirmeyi açtım bu seferlikYa evet bengüyü unuttum sonradan aklıma geldi ya
ekle bengüyü oy değiştirmeyi açtım bu seferlik
bilerek seçmedim dedim şimdi kötü jüriler hep mor a yüklenecek arada bengü gariban kalacak dediğim gibide olmuş
bak buda ispatlı delilli mesajı hogathanınekle bengüyü oy değiştirmeyi açtım bu seferlik