SIla - Engerek
Bengü - Hodri Meydan
Mustafa Ceceli - Emri Olur
Aynur Aydın - Damla Damla
bengüyü yazmamışsın kınıyorum seni![]()
Ya evet bengüyü unuttum sonradan aklıma geldi ya
SIla - Engerek
Bengü - Hodri Meydan
zaten kızın destekçisi az sende unutursan nolacak haliYa evet bengüyü unuttum sonradan aklıma geldi ya![]()
Ben oy verdiydim zaten
şarkıya bakmak lazım keçeliyi boşverBen oy verdiydim zaten
Dün Kenan bugün Ceceli sendeki bu parlak sevgisi gözlerimi yaşartmaya başladıAma gruptan çıkamayacaklar gibi.
![]()
Ama halk kılçığı tercih etmiş yapacak bir şey yokşarkıya bakmak lazım keçeliyi boşverşarkı kaliteli yani keçeliye rağmen şarkı farkını ortaya koyuyor
![]()
hogathayada söylemiştim her gün bir grubu kurcalayacağımAma halk kılçığı tercih etmiş yapacak bir şey yok
Kalan 3 gruba da oylarını bekliyoruz 2 günün var![]()
Neyse sana iyi sıvamalar ben Fi'nin 2.bölümüne geçeyim Serenay'ım beni beklerhogathayada söylemiştim her gün bir grubu kurcalayacağımC grubuna anca yarın geçerim
![]()
http://www.asyafanatikleri.net/woman-10-bolum-izle.htmlNeyse sana iyi sıvamalar ben Fi'nin 2.bölümüne geçeyim Serenay'ım beni bekler![]()
oy değiştirmek bu etkinlikte yasak malesef cnm çünkü bu bana ait bir yarışma değil forumun etkinliğiSIla - Engerek
Bengü - Hodri Meydan
Zamanlaman harika cnm a grubunuda atlamaBirazdan tüm kategorileri oylayacağım.
Hande Yener - Mor
Ziynet Sali - Çeyrek Gönül
Emre Kaya - Dın Dın
Sıla - Engerek
Birazdan tüm kategorileri oylayacağım.
Hande Yener - Mor
Ziynet Sali - Çeyrek Gönül
Emre Kaya - Dın Dın
Sıla - Engerek
HAHAH aa doğru demet akalınıda pas geçiyor nurgülüde oyunculardan en azından seçici olmaya baslamıs artk @destereHande Yener yaşlı kaçar biraz onun için, ondan seçmemiştir![]()
zaten kızın destekçisi az sende unutursan nolacak halibence listendeki kılçığı çıkar onun yerine bengüyü koy hem sana @Çiğdem- yardımcı olacaktır bu konuda
![]()
ekle bengüyü oy değiştirmeyi açtım bu seferlikYa evet bengüyü unuttum sonradan aklıma geldi ya![]()
ekle bengüyü oy değiştirmeyi açtım bu seferlik![]()
bilerek seçmedim dedim şimdi kötü jüriler hep mor a yüklenecek arada bengü gariban kalacak dediğim gibide olmuş
bak buda ispatlı delilli mesajı hogathanınekle bengüyü oy değiştirmeyi açtım bu seferlik![]()