2015 En Favori Şarkı 2015 | 4.Tur | C Grubu

Hangi 2 Şarkı Çeyrek Finale Çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gülşen - İrem

Aşk Eşittir Biz nasıl bu kadar geride kalmış? 😱 Şaşırdım.

Gülşen - İrem

Aşk Eşittir Biz nasıl bu kadar geride kalmış? 😱 Şaşırdım.
Ben şaşırmadım aslında evet iyi gidiyordu bu tura kadar ama bu grup ölüm grubu oldu ondan gerilerde kaldı, artık kolay grup yok zaten. :D

Güliz Ayla'yı da forum çok seviyormuş o da var tabii. :D

Ben şaşırmadım aslında evet iyi gidiyordu bu tura kadar ama bu grup ölüm grubu oldu ondan gerilerde kaldı, artık kolay grup yok zaten. :D

Güliz Ayla'yı da forum çok seviyormuş o da var tabii. :D
Ne biliyim yılın en çok konuşulan/dinlenen şarkısı oldu sonuçta, hatta ben bu şarkının Bangır Bangır ile finale kalacağını düşünüyordum. Sağlık olsun zaten şarkıyı seviyordum ama Güneşin Kızları'nda kullanmışlardı bir iticilik geldi o yüzden. :A @xemrexxx

Ne biliyim yılın en çok konuşulan/dinlenen şarkısı oldu sonuçta, hatta ben bu şarkının Bangır Bangır ile finale kalacağını düşünüyordum. Sağlık olsun zaten şarkıyı seviyordum ama Güneşin Kızları'nda kullanmışlardı bir iticilik geldi o yüzden. :A @xemrexxx
ne diyon yine totoş.ss

Sağlık olsun diyelim dediğin gibi forumumuzun takdiri. :A Bangır Bangır'ın final koltuğunda yeri hazır gibi duruyor bakalım rakibi hangi şarkı olacak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...