bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,347
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Müziği ve ritmi çok güzel ama ya o yüzden sevildi zaten baya. Şimdi sıkıldık gerçi açıp dinlemem ama yazın baya dinletti kendini.ayyy şaka gibi gerçekten miş miş'ten başka birşey olmayan bir şarkının ilgi görmesi zaten türk pop müziğinin ölmüş olduğunun kanıtıdır bence
gülşen emrin olur
ceceli illede aşk
ayy vlla en sevmediğim şey tek kelimelik şarkıdır miş mişte muş muş diyipte hit şarkı oluyorsa gerçekten türk pop müziği ölmüş tabi seçmeme rağmen illede aşkında nakaratı pek farksız sayılmaz sezen aksu emekli olmadan önce türk pop müziğinin içine edeyimde öyle gideyim demişMüziği ve ritmi çok güzel ama ya o yüzden sevildi zaten baya. Şimdi sıkıldık gerçi açıp dinlemem ama yazın baya dinletti kendini.
Neyse Musti'nin grubuna uğra sen baya zor durumda.ayy vlla en sevmediğim şey tek kelimelik şarkıdır miş mişte muş muş diyipte hit şarkı oluyorsa gerçekten türk pop müziği ölmüş tabi seçmeme rağmen illede aşkında nakaratı pek farksız sayılmaz sezen aksu emekli olmadan önce türk pop müziğinin içine edeyimde öyle gideyim demiş
aslında benim derdim başkaydı şimdi çiğdem den fırsat buldum sandalyeye oy vermedim birazdan forumu basarsa ve o hakta elimizde olursa zorla sandalyeye oy kullanmam için baskı yapar ama şimdi o kısım olmayınca rahatlıkla bahane bulabilirim kazayla göremedim oğlancığı şimdide iş işten geçmiş yapacak bişey yok falan filan bişeyler söyleriz artık )