2015 En Favori Şarkı 2015 | 4.Tur | B Grubu

Hangi 2 Şarkı Çeyrek Finale Çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayyy şaka gibi gerçekten miş miş'ten başka birşey olmayan bir şarkının ilgi görmesi zaten türk pop müziğinin ölmüş olduğunun kanıtıdır bence
:F:F:F

gülşen emrin olur
ceceli illede aşk

ayyy şaka gibi gerçekten miş miş'ten başka birşey olmayan bir şarkının ilgi görmesi zaten türk pop müziğinin ölmüş olduğunun kanıtıdır bence
:F:F:F

gülşen emrin olur
ceceli illede aşk
Müziği ve ritmi çok güzel ama ya o yüzden sevildi zaten baya. :D Şimdi sıkıldık gerçi açıp dinlemem ama yazın baya dinletti kendini. :D

Müziği ve ritmi çok güzel ama ya o yüzden sevildi zaten baya. :D Şimdi sıkıldık gerçi açıp dinlemem ama yazın baya dinletti kendini. :D
ayy vlla en sevmediğim şey tek kelimelik şarkıdır miş mişte muş muş diyipte hit şarkı oluyorsa gerçekten türk pop müziği ölmüş tabi seçmeme rağmen illede aşkında nakaratı pek farksız sayılmaz sezen aksu emekli olmadan önce türk pop müziğinin içine edeyimde öyle gideyim demiş :F:F:F

ayy vlla en sevmediğim şey tek kelimelik şarkıdır miş mişte muş muş diyipte hit şarkı oluyorsa gerçekten türk pop müziği ölmüş tabi seçmeme rağmen illede aşkında nakaratı pek farksız sayılmaz sezen aksu emekli olmadan önce türk pop müziğinin içine edeyimde öyle gideyim demiş :F:F:F
Neyse Musti'nin grubuna uğra sen baya zor durumda. :A

@Çiğdem- 1.sayfaya git @destere'nin şu mesajını göreceksin. :A

aslında benim derdim başkaydı şimdi çiğdem den fırsat buldum sandalyeye oy vermedim birazdan forumu basarsa ve o hakta elimizde olursa zorla sandalyeye oy kullanmam için baskı yapar ama şimdi o kısım olmayınca rahatlıkla bahane bulabilirim :) kazayla göremedim oğlancığı şimdide iş işten geçmiş yapacak bişey yok falan filan bişeyler söyleriz artık :))

Aslında bu mesajı silmiş ama ben alıntı yaptığım için görünüyor ilk sayfada, yaptığı oyun elinde patlamış destere'nin. :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961