EnveR
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,767
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
demeti bende sevmiyorum bana itici geliyor ayy ama senin sese baktığını bilmiyorum hahahbayan olupta benden oy alamayacak nadir kişilerden biri demet manken olarak girse yarışmaya desteklerdim ama sesi fok gibi
demeti bende sevmiyorum bana itici geliyor ayy ama senin sese baktığını bilmiyorum hahah
aaa @Bully oy değiştirmeyi açar sende 3 hakkını kullanırsın güneşinogluda 3 vermeyi fark etmemişti öyle yapmışlardıtilki gibi kadın demet bak başta söylesen burcuyu desteklerdim bir hakkım daha varmış nasılolsa ? ama uyarmadın beni
@GunesinOglu Serdar'a oy verecek diye açtım yoksa Burcu'dan bana neaaa @Bully oy değiştirmeyi açar sende 3 hakkını kullanırsın güneşinogluda 3 vermeyi fark etmemişti öyle yapmışlardı
@GunesinOglu Serdar'a oy verecek diye açtım yoksa Burcu'dan bana ne
İşte Serdar'a oy verdiğin için o kadarı olur, bana bir adım gelene ben on adım gelirim.Yalnız 3.seçenek eklenince Burcu'ya da verdim
ayy tamam işte @destere de burcuya vericek@GunesinOglu Serdar'a oy verecek diye açtım yoksa Burcu'dan bana ne
Baskı altında veriyor ama olmaz. Burcu'nun bu şarkısı olmamış dediği mesaj var tabii şimdi seviyorsa bilemem.ayy tamam işte @destere de burcuya vericek
aa hayırr ne baskı altında ayoll ben burcu kelimesi ağzımdan bile çıkmadı demete sen nasıl oy vermedin dedim demet hakkında konusurken 1 hakkım daha varmış farkında olsam burcuya verirdim diye kendisi söylüyor mesajlar yukarıdaBaskı altında veriyor ama olmaz. Burcu'nun bu şarkısı olmamış dediği mesaj var tabii şimdi seviyorsa bilemem.
Neyse bir kıyak geçeriz belki bakalım.aa hayırr ne baskı altında ayoll ben burcu kelimesi ağzımdan bile çıkmadı demete sen nasıl oy vermedin dedim demet hakkında konusurken 1 hakkım daha varmış farkında olsam burcuya verirdim diye kendisi söylüyor mesajlar yukarıda
ayy elendi gibi zaten burcu ve serdar beyde fileleri veriyoruz gibi ama yalın ile musti her şarkısında ilk 2 turu iyi götürüyor oradan sağlam gidiyoruzNeyse bir kıyak geçeriz belki bakalım.
Burcu'yu zor gruba atmışım biraz başka grupta 3.turu görebilirdi neyse sağlık olsun diyelim.ayy elendi gibi zaten burcu ve serdar beyde fileleri veriyoruz gibi ama yalın ile musti her şarkısında ilk 2 turu iyi götürüyor oradan sağlam gidiyoruz
Sen ilave et diyince anlayamadım ben olayı hani bazen basiretin bağlanır ya bende de aynısı oldu sanırım. @GunesinOglu diyince dank etti bana nedense anketten oy değiştirme seçeneğini açtım kullandı eksik kalan oylarını@Bully daha önce ilave et dediğimde kabul etmemişti hep işine gelince kural değiştiriyor oylamalara şike karıştı gibi
Sen ilave et diyince anlayamadım ben olayı hani bazen basiretin bağlanır ya bende de aynısı oldu sanırım. @GunesinOglu diyince dank etti bana nedense anketten oy değiştirme seçeneğini açtım kullandı eksik kalan oylarını
Yoksa ben tarafsız bir yöneticiyim şikeyle falan alakam olmaz
Oy değiştirme seçeneğini aktifleştirdim şimdi oylarını yeniden verebilirsinmadem bana yaptığın büyük haksızlık karşısında pişman oldun! o zaman burcuyu eklersin artık oylarıma ) ayrıca eskiden ekle dediğim oyu eklemediğin için ordaki uğradığım mağduriyetin giderilmesi için finaldede dan dan a vereceğim bir oyun üç oy sayılması lazım başka türlü adalet sağlanmaz bu dünyadada öbür dünyadada iki elim yakanda olur bilesin )
neyse karambolde belki gülşeni aradan çıkarırız diyordum ama tutmadı ) burcu pekde umrumda değil yinede çiğdem duymasınOy değiştirme seçeneğini aktifleştirdim şimdi oylarını yeniden verebilirsin
Eskiden ekle dediğin oy Çiğdem'in baskısıyla vermek isteyip de veremediğin oydu, kendi isteğinle vermek isteseydin neyse. Bu yüzden Gülşen'e 3 oyu unut sen. )