2015 En Favori Şarkı 2015 | 2.Tur | K Grubu

Hangi 3 şarkı üst tura çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demeti bende sevmiyorum bana itici geliyor ayy ama senin sese baktığını bilmiyorum hahah
:F:F:F

tilki gibi kadın demet :) bak başta söylesen burcuyu desteklerdim bir hakkım daha varmış nasılolsa ? ama uyarmadın beni :)

Baskı altında veriyor ama olmaz. :A Burcu'nun bu şarkısı olmamış dediği mesaj var tabii şimdi seviyorsa bilemem. :A
aa hayırr ne baskı altında ayoll ben burcu kelimesi ağzımdan bile çıkmadı demete sen nasıl oy vermedin dedim demet hakkında konusurken 1 hakkım daha varmış farkında olsam burcuya verirdim diye kendisi söylüyor mesajlar yukarıda :F:F:F

aa hayırr ne baskı altında ayoll ben burcu kelimesi ağzımdan bile çıkmadı demete sen nasıl oy vermedin dedim demet hakkında konusurken 1 hakkım daha varmış farkında olsam burcuya verirdim diye kendisi söylüyor mesajlar yukarıda :F:F:F
Neyse bir kıyak geçeriz belki bakalım. :A

ayy elendi gibi zaten burcu ve serdar beyde fileleri veriyoruz gibi ama yalın ile musti her şarkısında ilk 2 turu iyi götürüyor oradan sağlam gidiyoruz :F:F:F
Burcu'yu zor gruba atmışım biraz başka grupta 3.turu görebilirdi neyse sağlık olsun diyelim. :A

Aynen Yalın ve Musti iyi gidiyorlar. :D İki Deli de devam ediyor, buna da şükür. :A

@Bully daha önce ilave et dediğimde kabul etmemişti hep işine gelince kural değiştiriyor oylamalara şike karıştı gibi :)
Sen ilave et diyince anlayamadım ben olayı hani bazen basiretin bağlanır ya bende de aynısı oldu sanırım. :) @GunesinOglu diyince dank etti bana nedense anketten oy değiştirme seçeneğini açtım kullandı eksik kalan oylarını :)

Yoksa ben tarafsız bir yöneticiyim şikeyle falan alakam olmaz :)

Sen ilave et diyince anlayamadım ben olayı hani bazen basiretin bağlanır ya bende de aynısı oldu sanırım. :) @GunesinOglu diyince dank etti bana nedense anketten oy değiştirme seçeneğini açtım kullandı eksik kalan oylarını :)

Yoksa ben tarafsız bir yöneticiyim şikeyle falan alakam olmaz :)

madem bana yaptığın büyük haksızlık karşısında pişman oldun! o zaman burcuyu eklersin artık oylarıma :)) ayrıca eskiden ekle dediğim oyu eklemediğin için ordaki uğradığım mağduriyetin giderilmesi için finaldede dan dan a vereceğim bir oyun üç oy sayılması lazım başka türlü adalet sağlanmaz bu dünyadada öbür dünyadada iki elim yakanda olur bilesin :))

madem bana yaptığın büyük haksızlık karşısında pişman oldun! o zaman burcuyu eklersin artık oylarıma :)) ayrıca eskiden ekle dediğim oyu eklemediğin için ordaki uğradığım mağduriyetin giderilmesi için finaldede dan dan a vereceğim bir oyun üç oy sayılması lazım başka türlü adalet sağlanmaz bu dünyadada öbür dünyadada iki elim yakanda olur bilesin :))
Oy değiştirme seçeneğini aktifleştirdim şimdi oylarını yeniden verebilirsin :)

Eskiden ekle dediğin oy Çiğdem'in baskısıyla vermek isteyip de veremediğin oydu, kendi isteğinle vermek isteseydin neyse. :) Bu yüzden Gülşen'e 3 oyu unut sen. :))

Oy değiştirme seçeneğini aktifleştirdim şimdi oylarını yeniden verebilirsin :)

Eskiden ekle dediğin oy Çiğdem'in baskısıyla vermek isteyip de veremediğin oydu, kendi isteğinle vermek isteseydin neyse. :) Bu yüzden Gülşen'e 3 oyu unut sen. :))
neyse karambolde belki gülşeni aradan çıkarırız diyordum ama tutmadı :)) burcu pekde umrumda değil yinede çiğdem duymasın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...