Tzira
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 2,718
- Puanı
- 280
serdar ve gökhan aslı düeti bence anketin ağır favorileri 3.kişi olarakta yer dolsun diye baktım ben hep seçenekleri doldurmak istiyorum sıla diğer ikisine oranla daha önde gibi diğer ikisini hiç sevmiyorum oyüzden sıla ekledim
serdar beye bence haksızlık yapılıyor balım ilk turu düello zor geçti ve bu turda ağır favori olması lazımken çok düşük oyla geride kalmış fobilerimizi atalım
serdar
gökhan aslı düet
sıla
aaa grup zayıf olunca bendende oy almayı başardı bu sefer sılabu grupta bir isim yeterli
sıla
aaa grup zayıf olunca bendende oy almayı başardı bu sefer sıla
aaa sevdiğim şarkıların arasında işi zorlasır ama şuan aldığı oya şükretsin bencebu grupta serdar ortamalı haricinde parlak olmayınca ilk defa senden sıla ya oy çıkmış ) önemli olan üst turlardada sılayı yalnız bırakmamak burda verdiğin oyun pek kıymeti yok finale kadar desteklemen lazım
aaa sevdiğim şarkıların arasında işi zorlasır ama şuan aldığı oya şükretsin bence
ayy 40 yılın başı verdin zaten daha ölsende vermezsinsen bilirsin sandalyeye destek isteyeceğin günler gelecek nasıl olsa
Diğer turlarda da bekliyoruzAslı Demirer feat. Gökhan Türkmen - Korkak
Sıla - Hediye
O değilde Güliz, Sıla'dan daha çok izlenmeye başlamış. Bu işe ne diyorsun merak ettim.Diğer turlarda da bekliyoruz
Ne diyorum NetD diyorum ne diyeceğim.O değilde Güliz, Sıla'dan daha çok izlenmeye başlamış. Bu işe ne diyorsun merak ettim.
Güliz netd değil cahalNe diyorum NetD diyorum ne diyeceğim.
Aynen doğru şimdi aklıma geldi. Bende çare tükenmez şarkının sözleri Sıla'ya ait. Ayrıca SILA her konserinde Güliz'i çıkarıyor bir zahmet yükselsin.Güliz netd değil cahal
Gülizin kendi vevosu var