Müziğin nabzı Ozan'ın seçtiği şarkıya da bakınSimge - Miş Miş
Halkın şarkısını seçtik. 106 milyonu geçmiş bir şarkı var adaylar arasında.Müziğin nabzı Ozan'ın seçtiği şarkıya da bakın
Ne zamandan beri şarkının dinlenmesine bakar oldun sen Iyy senle kalite tartışmam artıkHalkın şarkısını seçtik. 106 milyonu geçmiş bir şarkı var adaylar arasında.
Diyene bak şarkıların dinlenme sayılarını bizimle paylaşan sen değil misin, sevmediğin şarkı daha doğrusu Sıla'nın rakibi çok dinlenince problem oldu.Ne zamandan beri şarkının dinlenmesine bakar oldun sen Iyy senle kalite tartışmam artık
Şarkıların dinlenme sayısı paylaşabilirim onunla ne alakası varDiyene bak şarkıların dinlenme sayılarını bizimle paylaşan sen değil misin, sevmediğin şarkı daha doğrusu Sıla'nın rakibi çok dinlenince problem oldu.
Kaliteyi bilmem ama Miş Miş'i bu yıl çok daha fazla dinlemişimdir. Daha şarkı popüler olmadan öncelerden de övmüştüm.Şarkıların dinlenme sayısı paylaşabilirim onunla ne alakası varAyrıca Miş Miş şarkısını severim ama bir Hediye değildir. Hediye kalitesiyle ezer. Sakın bana Miş Miş'in Hediye'den daha kaliteli olduğunu söyleme kendimi camdan atarım
Neyse SILA 1.olacak inşallahKaliteyi bilmem ama Miş Miş'i bu yıl çok daha fazla dinlemişimdir. Daha şarkı popüler olmadan öncelerden de övmüştüm.Miş Miş'i 200 kere dinlemişsem Hediye'yi 45 kere falan anca dinlemişimdir bu açıdan seçimim normal.
Bırak da bir sene başkaları birinci, ikinci olsun. Tek şarkıyla bile final peşindesin.Neyse SILA 1.olacak inşallah
Sıla için neler yapabileceğimin haddi hesabı yok o bir dünya markasıBırak da bir sene başkaları birinci, ikinci olsun. Tek şarkıyla bile final peşindesin.
kullandımŞarkıların dinlenme sayısı paylaşabilirim onunla ne alakası varAyrıca Miş Miş şarkısını severim ama bir Hediye değildir. Hediye kalitesiyle ezer. Sakın bana Miş Miş'in Hediye'den daha kaliteli olduğunu söyleme kendimi camdan atarım
@turkuazz senin sevdiğin SILA da bu listede oy kullanmamışsın music Survivorda çok sevdiğini söylemiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?