Yalın-Benimki
Sen demeden önce oy vermiştim zaten manüplasyona mahal vermeyelim lütfen
Eyvallah
Eyvallah
Aynen ben seni de Harun'u da etiketlemedim oy kullanın diye, kendi özgür iradenizle vermişsiniz oyunu zaten benim sunucu olarak sevdiğim sanatçıya oy toplama bir durum kesinlikle söz konusu olamaz.Yalın-Benimki
EyvallahSen demeden önce oy vermiştim zaten manüplasyona mahal vermeyelim lütfen
O bir bahane bulur yine merak etme.Aynen ben seni de Harun'u da etiketlemedim oy kullanın diye, kendi özgür iradenizle vermişsiniz oyunu zaten benim sunucu olarak sevdiğim sanatçıya oy toplama bir durum kesinlikle söz konusu olamaz.
Neyse @destere görsün bu tabloyu, Yalın fena fark atmış Gülşen'ine.)
@destere ile zevklerimiz taban tabana zıtAynen ben seni de Harun'u da etiketlemedim oy kullanın diye, kendi özgür iradenizle vermişsiniz oyunu zaten benim sunucu olarak sevdiğim sanatçıya oy toplama bir durum kesinlikle söz konusu olamaz.
Neyse @destere görsün bu tabloyu, Yalın fena fark atmış Gülşen'ine.)
Gelip bana sıralayacağı lafları merakla bekliyorum.O bir bahane bulur yine merak etme.
Gülşen'den çok bacaklarını destekliyor.
Gelip bana sıralayacağı lafları merakla bekliyorum.Neyse beni karşısına almak istiyorsa kendi zararına olur, onun iftiralarına pabuç bırakmam.
Gülşen'den çok bacaklarını destekliyor.Ama sonuç hüsran oldu onun açısından.
Minyon tiplilerden hoşlanmıyorum benya nasıl bir zevk var sende orda gülşenin duruşu bile yeterlişarkı söylemesine bile gerek yok öyle yatakta uzansın baksın tam puan alır benden
kızın reklamını hiç yapmadım o yüzden kaybetti gülşenim? oysa ufak bir destek atsaydım kıza böylemi olurduama @sokak sanati ile yaşadığımız olaydan sonra artık şarkıcılara destek atmaktan vazgeçtimdesteğim işe yarıyor yaramasınada kovuyorlar beni konudan orası kötü
sürgün edile edile sonunda girecek konu bulamayacağız ?
Minyon tiplilerden hoşlanmıyorum benEva denen gudubete destek çıktığın kadar Gülşen'e de destek olaydın keşkeBir diğer minyon olan Yalın'a baya bi ezilmiş görünüyor
Kuru ve mesnetsiz iftiralar bunlar, Yalın buraya kadar kendi bileğinin hakkıyla gelmiştir, benim en ufak bir müdahalem olmadı, olması da söz konusu olamaz zaten.tabi ezilir kız sahipsiz kaldıama @Bully rekabetsiz ortamda istediği gibi reklamını yaptı yalınınhatta konuya girip yalına oy atanların yalının rakiplerinden haberi olduğunu bile sanmıyorum? tehtit ve şantaja boyun eğmişler gibi gözüküyor
Kuru ve mesnetsiz iftiralar bunlar, Yalın buraya kadar kendi bileğinin hakkıyla gelmiştir, benim en ufak bir müdahalem olmadı, olması da söz konusu olamaz zaten.Halkın tercihine saygı gösterelim lütfen.
Burayı kilitlemeyi unutmuşum.sen bu lafı bana derken bir üst turda oyuma muhtaç düşeceğini akla getirmedin dimiişte geleceği görememek buna denirşimdi durumu düzeltmek için ne dersen de boşa gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?