Not içinde ciddiye alma demene gerek yok ciddiye almıyorum zaten.Oylar halka açık
Ohh içim rahatladı.
Not içinde ciddiye alma demene gerek yok ciddiye almıyorum zaten.Oylar halka açık
Kafanı kıracağım az kaldı.Ohh içim rahatladı.Eklesem mi eklemesem mi diye çok düşündüm ama maksat hasıl olacağı için sorun olmaz dedim ve göndermemi parantezler içinde kokulu kokulu gönderdim.
Kafanı kıracağım az kaldı.
Aslan Gibi'ye ben de 7 puan vermiştim ama 2. şarkı Visal olsa daha iyi olurdu.'Hadise - Visal' üst tura çıkmalıydı.
Ama olmadi Sila haketmisti iki sarkisiyla da
Hakeden iki şarkı çıktı
Olmaz ikisi de çıksın. Gülşen sıkı rakip amaBari bir tane Sıla çıksaydı.zaten birinci olacak.
Gülşen kazanacaktır.Olmaz ikisi de çıksın. Gülşen sıkı rakip ama
Olmaz ikisi de çıksın. Gülşen sıkı rakip ama
Valla kimseyi etki altında bırakmıyorum dileyen dilediği şarkıya verir özgürsünüz tabi. Hakeden kazanacaktır inşallah.Gülşen kazanacaktır.
Tahtta değil ki rakipleri kolaydı bu zamana kadar Sıla ile bütünleşsin hesabı sorulur.Tahtdan indiririz
Özgürüz tabii.Valla kimseyi etki altında bırakmıyorum dileyen dilediği şarkıya verir özgürsünüz tabi. Hakeden kazanacaktır inşallah.
HaklısınÖzgürüz tabii.Sıla'nın şarkıları o kadar da güçlü değil şansı yok fazla.
Bu aralar modum öyle evet ama slowdan da iyi anlarız.HaklısınCıstak şarkılar seviyorsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?