Not içinde ciddiye alma demene gerek yok ciddiye almıyorum zaten.Oylar halka açık
![]()
Ohh içim rahatladı.
Not içinde ciddiye alma demene gerek yok ciddiye almıyorum zaten.Oylar halka açık
![]()
Kafanı kıracağım az kaldı.Ohh içim rahatladı.Eklesem mi eklemesem mi diye çok düşündüm ama maksat hasıl olacağı için sorun olmaz dedim ve göndermemi parantezler içinde kokulu kokulu gönderdim.
![]()
Kafanı kıracağım az kaldı.![]()
Aslan Gibi'ye ben de 7 puan vermiştim ama 2. şarkı Visal olsa daha iyi olurdu.'Hadise - Visal' üst tura çıkmalıydı.
Ama olmadi Sila haketmisti iki sarkisiyla da![]()
Hakeden iki şarkı çıktı![]()
Olmaz ikisi de çıksın. Gülşen sıkı rakip amaBari bir tane Sıla çıksaydı.zaten birinci olacak.
![]()
Gülşen kazanacaktır.Olmaz ikisi de çıksın. Gülşen sıkı rakip ama![]()
Olmaz ikisi de çıksın. Gülşen sıkı rakip ama![]()
Valla kimseyi etki altında bırakmıyorum dileyen dilediği şarkıya verir özgürsünüz tabi. Hakeden kazanacaktır inşallah.Gülşen kazanacaktır.![]()
Tahtta değil ki rakipleri kolaydı bu zamana kadar Sıla ile bütünleşsin hesabı sorulur.Tahtdan indiririz![]()
Özgürüz tabii.Valla kimseyi etki altında bırakmıyorum dileyen dilediği şarkıya verir özgürsünüz tabi. Hakeden kazanacaktır inşallah.![]()
HaklısınÖzgürüz tabii.Sıla'nın şarkıları o kadar da güçlü değil şansı yok fazla.
![]()
Bu aralar modum öyle evet ama slowdan da iyi anlarız.HaklısınCıstak şarkılar seviyorsun sen
![]()