bayağı zaman mı istiyor?Ben oy vereceğim ama listeyi yapmak bayağı zaman istiyor.
bayağı zaman mı istiyor?
2 şer dakika falan sürüyor her grup çok uzun değil benceEvet.Yani 5 dakika filan, ama diğer gruplar da var.
2 şer dakika falan sürüyor her grup çok uzun değil bence
çok üşenirsen kopyala direk benim oylarıSen hangi şarkıya ne vereceğini biliyorsundur.
Neyse bu gece yaparım. (inşallah.)
Önce 12 puanlı şeyi kopyala sonra tüm şarkıların alt alta olduğu listeyi kopyala. Sonra taşıma yöntemiyle yerleştir. 1 dakika bile almaz.Evet.Yani 5 dakika filan, ama diğer gruplar da var.
Önce 12 puanlı şeyi kopyala sonra tüm şarkıların alt alta olduğu listeyi kopyala. Sonra taşıma yöntemiyle yerleştir. 1 dakika bile almaz.
Çok akıllıca ama o Sılacıçok üşenirsen kopyala direk benim oylarıİnşallah)
?? kötü bir niyetim yok çocuk uğraşmasın diye dedim. ayrıca o sılacı da ben sıla düşmanı mıyım ben de sılaya yüksek oy verdimÇok akıllıca ama o Sılacı
Ama 12 puanı o Sılaya verir?? kötü bir niyetim yok çocuk uğraşmasın diye dedim. ayrıca o sılacı da ben sıla düşmanı mıyım ben de sılaya yüksek oy verdim
o kısmını değiştiriverirAma 12 puanı o Sılaya verir
Bilemem belki daha çok sevdikleri de vardır ama en yüksek puanı Sılaya verir o kesinlikle etki altında bırakmıyorum kendisini bildiğim içino kısmını değiştiriverir
Iki dakika bunları da dinle müzik kültürün gelişsinBeni etiketlemeyin arkadaşlar ben Vadi müziklerinden başka bir şey dinlemem
Yok ya 1 dk dayanamamIki dakika bunları da dinle müzik kültürün gelişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?